Κωδικός αντεπίθεσης

11.10.2014 Αναγνώστηκε 846 φορές

Περιθώρια για νέες γκέλες δεν υπάρχουν, κάτι που γνωρίζουν καλά οι διεθνείς μας. Η ήττα στην πρεμιέρα των προκριματικών του Euro 2016 ανήκει στο παρελθόν και άπαντες στο στρατόπεδο της Εθνικής αντιμετωπίζουν την αποψινή (21:45, NEΡΙT) εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Φινλανδία ως μια ευκαιρία να γυρίσουν υπέρ τους τις πιθανότητες για πρόκριση στα τελικά της διοργάνωσης.

Ίσως στο πιο δύσκολο ταξίδι του ομίλου, λοιπόν, οι ποδοσφαιριστές της «γαλανόλευκης» δηλώνουν έτοιμοι για τη... ρελάνς! Ο Κλάουντιο Ρανιέρι έχει καταλήξει, όπως φαίνεται, στα πρόσωπα που θα χρησιμοποιήσει από την αρχή, αλλά και στο σύστημα που θα παρατάξει την ομάδα του.

Στο 4-4-3, ο Καρνέζης θα καθίσει κάτω από τα δοκάρια. Στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά θα αγωνιστούν οι Τοροσίδης, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος και Σταφυλίδης, ενώ χρέη αμυντικού μέσου θα αναλάβει ο Ταχτσίδης. Εσωτερικοί θα είναι οι Σάμαρης- Μανιάτης και την τριάδα της επίθεσης θα αποτελούν οι Σαμαράς, Σαλπιγγίδης και Μήτρογλου.

Ως αμυντικό χαφ θα αγωνιστεί ο Ταχτσίδης, με εσωτερικούς μέσους τον Σάμαρη και τον Μανιάτη. Την τριάδα της επίθεσης θα αποτελέσουν οι Σαμαράς, Σαλπιγγίδης και Μήτρογλου.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Καπίνο, Γλύκος, Αθανασιάδης, Σκόνδρας, Γιαννούλης, Μόρας, Βύντρα, Τζιόλης, Μάνταλος, Μαυρίας, Καρέλης και Φορτούνης.

Από την πλευρά τους, οι γηπεδούχοι θα παίξουν με τους Μάενπα, Αρκιβούο, Μϊσάιντερ, Τοίβιο, Ουρόνεν, Ρινγκ, Ταίνι (ή Σπαρβ), Χετεμάι, Ερεμένκο, Ρίσκι (Χαμαλάινεν) και Πούκι.  

Πηγή: coppa.gr

Σχολιασμος