Αμφίβολος και ο Τοροσίδης για Φινλανδία

09.10.2014 Αναγνώστηκε 956 φορές

Την πόρτα της Εθνικής ομάδας έχει «χτυπήσει» η κακοδαιμονία διότι μετά τους ήδη τραυματίες ποδοσφαιριστές και ο Βασίλης Τοροσίδης δεν συμμετείχε στην προπόνηση της Γαλανόλευκης λόγω μίας οσφυαλγίας και θεωρείται αμφίβολος για την αναμέτρηση του Σαββάτου με την Φινλανδία.

Έτσι μετά τους Αβραάμ, Χολέμπας, Τζαβέλλα, Κονέ, Χριστοδουλούπουλο και Μανωλά ο Θρακιώτης αμυντικός είναι το τελευταίο θύμα τραυματισμού στην Εθνική ομάδα.

Ο διεθνής μπακ της Ρόμα δεν έλαβε μέρος στη σημερινή προπόνηση, καθώς πάσχει από οσφυαλγία και θεωρείται αμφίβολος για την σαββατιάτικη αναμέτρηση με την Φινλανδία για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Γαλλίας. Ο Τοροσίδης ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας, ενώ ο συμπαίκτης του στην ιταλική ομάδα Κώστας Μανωλάς ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Εξάλλου σήμερα το μεσημέρι είναι προγραμματισμένη η αναχώρηση της αποστολής του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος για το Ελσίνκι, με τον Ιταλό εκλέκτορα Κλαούντιο Ρανιέρι να είναι ιδιαίτερα προβληματισμένος από την κακοδαιμονία που υπάρχει στην Εθνική.

Σχολιασμος