«Κάρα», η επιστροφή!

26.09.2014 Αναγνώστηκε 749 φορές

Το  Δ. Σ. της ΕΠΟ ενέκρινε ομόφωνα την πρόσληψη του Γιώργου Καραγκούνη ως βοηθού στην Εθνική ομάδα!

Ο Καραγκούνης επιστρέφει στην αγαπημένη του Εθνική ομάδα, αυτή την φορά από άλλο πόστο.

Το Δ. Σ. ενέκρινε ομόφωνα την εισήγηση του προέδρου Γιώργου Σαρρή για τη σύναψη διετούς συμβολαίου με τον Γιώργο Καραγκούνη, ο οποίος θα αναλάβει πόστο στις Εθνικές Ομάδες.

Η απόφαση του ΔΣ της ΕΠΟ αναφέρει:

Ενέκρινε ομόφωνα την εισήγηση του προέδρου Γιώργου Σαρρή για τη σύναψη διετούς συμβολαίου με τον Γιώργο Καραγκούνη, ο οποίος θα αναλάβει πόστο στις Εθνικές Ομάδες. Ο ακριβής καθορισμός των αρμοδιοτήτων του Γιώργου Καραγκούνη, θα αποφασιστεί μετά τη συνάντηση που θα έχει ο εμβληματικός αρχηγός της Εθνικής Ανδρών με τον ομοσπονδιακό προπονητή κ. Κλάουντιο Ρανιέρι. Ο Γιώργος Καραγκούνης θα παρουσιαστεί επίσημα από την ΕΠΟ τις προσεχείς ημέρες σε ειδική εκδήλωση. Για την ημερομηνία, ώρα και τόπο διεξαγωγής της θα υπάρξει νεώτερη ανακοίνωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της σελίδας της Εθνικής μας στο facebook:

Ο εμβληματικός αρχηγός της Εθνικής Ανδρών, ο τεράστιος Γιώργος Καραγκούνης, είναι και πάλι μέλος της αγαπημένης μας ομάδας! Επί της ουσίας επέστρεψε στο σπίτι του καθώς σήμερα σφραγίστηκε η συμφωνία του με την Εθνική Ανδρών και ο «τυπάρας» θα αναλάβει πόστο δίπλα στον Κλάουντιο Ρανιέρι!

Σχολιασμος