- ΠΑΣ Γιάννινα
- Super League
- Super League 2
- Γ Εθνική
- Ερασιτεχνικό
- Άλλα Σπορ
- Γενικά
- Βαθμολογίες
- Στήλες
- Ποιοι Είμαστε
- Διαφήμιση
- Όροι Χρήσης
- Επικοινωνία
Την ίδια τύχη με τους υπόλοιπους κατηγορούμενους είχε ο Νικόλαος Χάλκος, πρώην πρόεδρος της Ηλιούπολης, ο οποίος απολογήθηκε σήμερα (28/6) ενώπιον του ανακριτή.
Η απολογία του κράτησε σχεδόν μία ώρα και τελικά αποφασίστηκε να αφεθεί ελεύθερος καταβάλοντας εγγύηση 50.000 ευρώ, ενώ θα πρέπει να δίνει το «παρών» σε αστυνομικό τμήμα κάθε μήνα.
Πλέον απομένει να απολογηθεί ο τελευταίος εξ αυτών που έχουν συλληφθεί. Πρόκειται για τον μπουκμέικερ Βασίλη Γεωργιτσάκο, ο οποίος επρόκειτο να απολογηθεί σήμερα, αλλά τελικά ζήτησε και πήρε απολογία για αύριο (29/6).
Όσον αφορά τους προφυλακιστέους, η Αστυνομία τους... σκόρπισε στα τρία σημεία του ορίζοντα, καθώς ο Μπέος μεταφέρθηκε στις φυλακές του Ναυπλίου, ο Τσακογιάννης των Τρικάλων και ο Καρακούλιας παρέμεινε στον Κορυδαλλό.
Ως εκ τούτου και με δεδομένο ότι υπάρχουν τέσσερα άτομα που δεν έχουν συλληφθεί, για τους μέχρι τωρα κατηγορούμενους, έχουμε τα εξής:
- Aχιλλέας Mπέος (πρόεδρος Oλυµπιακού Bόλου) Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας της Μαγνησίας μεταφέρθηκε στις δικαστικές φυλακές Ναυπλίου.
- Γιώργος Tσακογιάννης (µεγαλοµέτοχος Hλιούπολης) Ο μεγαλομέτοχος της Ηλιούπολης μεταφέρθηκε στις φυλακές Τρικάλων.
- Bασίλης Kαρακούλιας (µπουκµέικερ) Ο τρίτος και τελευταίος μέχρι στιγμής προφυλακιστέος, ο Βασίλης Καρακούλιας μεταφέρθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού.
- Σταύρος Ψωµιάδης (πρόεδρος Kαβάλας -απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, εγγύηση 800.000 ευρώ: 250.000 ευρώ και υποθήκη ακινήτου 550.000 ευρώ)
- Nικόλαος Zαµάνης (επιχειρηµατίας - εγγύηση 50.000, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εµφάνιση στο αστυνοµικό τµήµα της περιοχής του σε µηνιαία βάση)
- Aνδρέας Δηµόπουλος (µπουκµέικερ - εγγύηση 150.000, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εµφάνιση στο αστυνοµικό τµήµα της περιοχής του σε µηνιαία βάση)
- Δηµήτρης Zαβαντίας (πρώην ποδοσφαιριστής - εγγύηση 200.000 ευρώ, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, εµφάνιση στο αστυνοµικό τµήµα της περιοχής σε µηνιαία βάση)
- Aθανάσιος Nτότσης (µάνατζερ - εγγύηση 200.000, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εµφάνιση στο αστυνοµικό τµήµα της περιοχής του σε µηνιαία βάση)
- Nικόλαος Παντέλης (προπονητής, εγγύηση 15.000, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εµφάνιση στο αστυνοµικό τµήµα της περιοχής του σε µηνιαία βάση)
- Νικόλαος Χάλκος (πρώην πρόεδρος Ηλιούπολης, εγγύηση 50.000 ευρώ).
- Bασίλης Γεωρτσιάκος (µπουκµέικερ): Πήρε προθεσμία για την Τετάρτη (29/6)
πηγή: sentragoal.gr
PASsports - Το διαβατήριο στα σπορ, Copyright © 2025, All rights reserved.