- ΠΑΣ Γιάννινα
- Super League
- Super League 2
- Γ Εθνική
- Ερασιτεχνικό
- Άλλα Σπορ
- Γενικά
- Βαθμολογίες
- Στήλες
- Ποιοι Είμαστε
- Διαφήμιση
- Όροι Χρήσης
- Επικοινωνία
Ενώπιον της αθλητικής δικαιοσύνης θα βρεθεί την προσεχή Παρασκευή ο Αχιλλέας Μπέος, ο οποίος κλήθηκε σήμερα από τον αθλητικό εισαγγελέα Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου για ανωμοτί κατάθεση με την ιδιότητα του ύποπτου για απόπειρα εκβίασης σε βαθμό πλημμελήματος.
Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου θα βρεθεί ενώπιον του Σιμιτζόγλου την προσεχή Παρασκευή στις 2μ.μ., με την υπόθεση να φορά την πρώτη από τις δύο κασέτες που βγήκαν στη δημοσιότητα. Σε αυτήν γίνεται αναφορά στον αγώνα Αρης- Παναθηναϊκός και τον διαιτητή της αναμέτρησης αυτής Γιώργο Δαλούκα.
Μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα κριθεί αν θα κληθούν κι άλλοι να καταθέσουν με την ιδιότητα του υπόπτου. Σε ό,τι αφορά την υπόθεση της αναμέτρησης Μακάμπι-Ολυμπιακός, που αφορά τη δεύτερη κασέτα, θα σχηματιστεί ξεχωριστή δικογραφία και θα επιδιωχθεί δικαστική συνδρομή από τις αρχές της Ιταλίας.
Μπέος: Θα δούμε ποιος θα κάτσει στο σκαμνί
Λίγο μετά την γνωστοποίηση της είδησης αυτής ο ιδιοκτήτης των Βολιωτών παρενέβη σε αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό και εμφανίστηκε πεπεισμένος ότι η αλήθεια θα λάμψει και πως ο ίδιος δεν θα αντιμετωπίσει κατηγορίες στην υπόθεση με τις κασέτες.
«Εγώ έχω κληθεί να καταθέσω ως μάρτυρας και μέσα από αυτή τη διαδικασία μπορεί να προκύψουν στοιχεία ότι θα κληθεί κάποιος ως κατηγορούμενος. Αν από τις καταθέσεις προκύπτουν ενδείξεις ή αποδείξεις, τότε θα με καλέσει ως κατηγορούμενο. Εύχομαι κι ελπίζω να πάει η υπόθεση στο τέλος. Ήδη ξεκαθαρίζουν αρκετά πράγματα. Ας ελπίσουμε να γίνει άρση απορρήτων για να μάθει κόσμος ποιος μίλησε και τι είπε. Να πέσουν οι μάσκες του υποκλοπέα και του ανθρώπου που μόνταρε τις κασέτες, που δεν είναι άλλος από τον Νικόλα Πατέρα. Πήγαν για μαλλί και θα βγουν κουρεμένοι. Εμένα στη χειρότερη των περιπτώσεων να μου ασκήσουν μία ποινική δίωξη. Από πουθενά δεν προκύπτει καμία κατηγορία και καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται.
Τι με νοιάζει το Άρης-Παναθηναϊκός και το Μακάμπι-Ολυμπιακός; Με νοιάζει όμως το ηθικό κομμάτι της υπόθεσης. Ας δούμε στην πορεία ποιος θα κάτσει στο σκαμνί. Εγώ δεν θα ανοίξω το στόμα μου για ένα εκατομμύριο πράγματα που ξέρω, γιατί εγώ έτσι μεγάλωσα. Δεν φοράω παντελόνια επειδή κρυώνω. Αν νομίζουν πως με δωρεές 200.000 ευρώ θα εξαγοράσουν συνειδήσεις, είναι γελασμένοι. Είμαστε σε πόλεμο και στον πόλεμο υπάρχουν απώλειες και από τις δύο πλευρές. Πάντα! Εγώ έχω μάθει στη ζωή μου να πολεμάω έντιμα. Ουδέποτε υπήρξα έμπορος ναρκωτικών ή είχα εταιρείες με δημόσια έργα. Αγωνίζομαι στα πλαίσια των δυνάμεών μου, δεν κάνω καμιά παρανομία και γι’ αυτό βγαίνω και τα λέω. Αν νομίζουν πως είναι εύκολος αντίπαλος ο Μπέος, θα εκτεθούν».
PASsports - Το διαβατήριο στα σπορ, Copyright © 2025, All rights reserved.