Μετά την Τρίτη η απόφαση στην έφεση των Βόλου και Μπέου

08.03.2024 Αναγνώστηκε 626 φορές

Εκδικάστηκε χτες στην Επιτροπή Εφέσεων η προσφυγή του Αχιλλέα Μπέου για την υπόθεση του Ανδρέα Τετέι. Υπενθυμίζεται ότι σε πρώτο βαθμό, το δικαιοδοτικό όργανο της Σούπερ Λίγκας κατακύρωσε τον αγώνα Κηφισιά-Βόλος (είχε λήξει 0-0) στην αθηναϊκή ομάδα με τέρματα 3-0, ενώ επέβαλε στον ισχυρό άνδρα των Θεσσαλών ποινή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα για τρεις μήνες και πρόστιμο 50.000 ευρώ, συν 20.000 στην ΠΑΕ Βόλος.

Μετά την Τρίτη η απόφαση στην έφεση των Βόλου και Μπέου

Την υπεράσπιση του προσφεύγοντα στην Επιτροπή Εφέσεων ανέλαβε ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος ζήτησε προθεσμία έως την Τρίτη 12 Μαρτίου για την κατάθεση υπομνήματος. Κατά συνέπεια, η απόφαση αναμένεται την επόμενη εβδομάδα αλλά όχι νωρίτερα από την Τρίτη, που σημαίνει η επικύρωση της βαθμολογίας για τις θέσεις 7-14 και ο ορισμός των πλέι άουτ παίρνει παράταση.

Μετά την εκδίκαση της υπόθεσης ο Αχιλλέας Μπέος εξήγησε την επιλογή του να τον εκπροσωπήσει ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Αλέξης Κούγιας, παρά τις έντονες διαφορές τους στο παρελθόν.

Κατά συνέπεια, η επικύρωση της βαθμολογίας των πλέι άουτ και η γνωστοποίηση του προγράμματος πάει πλέον στα μέσα της επόμενης εβδομάδας

Σχολιασμος