Με Ζαμπαλά και Κατσικογιάννη η ΕΠΣ Ηπείρου στη Super League 1 τη νέα χρονιά

20.07.2023 Αναγνώστηκε 4049 φορές

Με δύο διαιτητές θα εκπροσωπείται τη νέα χρονιά η ΕΠΣ Ηπείρου στη Super League 1 μετά την ανακοίνωση των πινάκων από την ΚΕΔ για την αγωνιστική περίοδο 2023-24. 

Με Ζαμπαλά και Κατσικογιάννη η ΕΠΣ Ηπείρου στη Super League 1  τη νέα χρονιά
Καλύβας
Χρήστος Καλύβας

Στη Super League 1 επιστρέφει δριμύτερος ο Αλέξανδρος Κατσικογιάννης μετά από μια πολύ καλή χρονιά στη Super League 2 όπου και αναδείχθηκε κορυφαίος διαιτητής της περσινής σεζόν.

Ο Κατσικογιάννης είναι ένας από τους πιο έμπειρους διαιτητές που υπάρχουν στο δυναμικό της ΕΠΣ Ηπείρου και του ΣΔΗΠ και σίγουρα η επιστροφή του στη μεγάλη κατηγορία αποτελούσε και ένα προσωπικό στοίχημα για τον ίδιο ώστε να μπορέσει να αποδείξει ότι άξιζε να ήταν σε αυτή.

Ο έτερος διαιτητής της ΕΠΣ Ηπείρου στη μεγάλη κατηγορία είναι ο διεθνής Σπύρος Ζαμπαλάς που και αυτός πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις χωρίς να δίνει δικαιώματα για αρνητικά σχόλια.

Στους βοηθούς τέσσερις είχε η ΕΠΣ Ηπείρου και τέσσερις παρέμειναν με μία αλλαγή στα πρόσωπα. Ανέβηκε από τη Super League 2 ο Κωνσταντίνος Λιόντος (ο οποίος είχε υποβιβαστεί την περσινή χρονιά) παίρνοντας τη θέση του Αθανάσιου Θανασιά ο οποίος τοποθετήθηκε στον πίνακα βοηθών της Super League 2. Οι υπόλοιποι τρεις είναι οι Θεόφιλος Μωυσιάδης, Αθανάσιος Κόλλιας και Λάμπρος Διαμάντης.

Στον πίνακα διαιτητών στη Super League 2 η ΕΠΣ Ηπείρου φέτος δεν έχει κανέναν διαιτητή αφού ο Κωνσταντίνος Μπούμπας που ήταν πέρυσι υποβιβάστηκε στη Γ΄Εθνική και δεν αντικαταστάθηκε από κάποιον άλλο.

Στη Γ΄Εθνική κατηγορία εκτός του Μπούμπα θα είναι ως διαιτητές για μια ακόμη χρονιά οι Δημήτριος Χατζηπαναγιώτου, Νίκος Μαγγιώρος, Λεωνίδας Τζόβα. Στους βοηθούς παρέμειναν οι Δημήτρης Τσάντας, Θωμάς Γκέλης, Αριστείδης Πασιάς και Ορέστης Ευαγγέλου.

Στις γυναίκες στην Α΄κατηγορία θα διευθύνει αγώνες τη νέα χρονιά η Αικατερίνη Κυριαζή.

Τετράδα βοηθών στις γυναίκες στην πρώτη κατηγορία με τις Ευθυμία Βλαχοπούλου, Πολυξένη Κατσουλίδου, Κωνσταντίνα Ραβάνογλου και Μαρία Τζίμα.

Στους παρατηρητές διαιτησίας μετά από αρκετά χρονιά η ΕΠΣ Ηπείρου έχει δύο στη Super League 1 και αυτοί είναι οι Αθανάσιος Μπριάκος και Δημήτρης Θάνος που πέρυσι ήταν στον πίνακα της Super League 2, ενώ ο Κωνσταντίνος Δάλλας που ήταν μέχρι πέρυσι στον πίνακα της ανώτερης κατηγορίας υποβιβάστηκε και τοποθετήθηκε ως παρατηρητής στη Super League 2.

Στη Γ΄ Εθνική θα είναι ως παρατηρητές οι Βασίλης Μπίτας, Κωνσταντίνος Κατσουλίδης, Δημήτριος Γούκος, Νικόλαος Χατζηνικολάου και Γεώργιος Γιαννουλάκης.

Σχολιασμος