Στον Παναιτωλικό ο Μάριος Οικονόμου

18.07.2023 Αναγνώστηκε 1060 φορές

Ο Παναιτωλικός γίνεται ο τρίτος ποδοσφαιρικός σταθμός στην Ελλάδα (μετά τον ΠΑΣ Γιάννινα και την ΑΕΚ) του διεθνούς κεντρικού αμυντικού Μάριου Οικονόμου.

Στον Παναιτωλικό ο Μάριος Οικονόμου

Οικονόμου ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στον ΠΑΣ Γιάννινα. Το 2013 “μετακόμισε” στην Ιταλία όπου αγωνίσθηκε (σε τέσσερις ομάδες) για μία πενταετία. Το καλοκαίρι του 2018 επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό της ΑΕΚ και μετά από δύο σεζόν ξενιτεύτηκε εκ νέου (Κοπεγχάγη και Σαμπντόρια).

Το δελτίο τύπου της ομάδας του Αγρινίου αναφέρει σχετικά:

«Ο Μάριος Οικονόμου είναι από σήμερα ποδοσφαιριστής του Παναιτωλικού. Γεννήθηκε στις 06/10/1992 στα Γιάννενα και άρχισε την ποδοσφαιρική του καριέρα στον ΠΑΣ, απ’ τον οποίο παραχωρήθηκε στην Cagliari. Στην Ιταλία αγωνίστηκε επίσης σε SPAL, Bologna, Bari και μέχρι πρόσφατα στη Sampdoria. Ενδιάμεσα αγωνίστηκε στη Super League με την ΑΕΚ και με την Copenhagen με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα Δανίας το 2022.

Ο διεθνής (6 συμμετοχές με την Εθνική Ελλάδας) κεντρικός αμυντικός με συμμετοχές σε όλες τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις (Champions League, Europa League, Conference League) υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών.»

Σχολιασμος