Υποψήφιο το «Ζωσιμάδες» για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας

28.04.2023 Αναγνώστηκε 1892 φορές

Σαν το γεφύρι της Άρτας είναι η εύρεση γηπέδου που θα φιλοξενήσει τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ.

Υποψήφιο το «Ζωσιμάδες» για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας

Ήδη η ΕΠΟ έχει δεχθεί άκυρο από το Πανθεσσάλικο ενώ και η λύση του AEL F.C. Arena φαίνεται να απομακρύνεται μιας και ο Δήμαρχος της πόλης δεν θέλει να διεξαχθεί ο τελικός σε αυτό το γήπεδο παρότι ανήκει σε ιδιώτη τον κ. Πηλαδάκη ο οποίος το παραχωρούσε στην ΕΠΟ για την διεξαγωγή του τελικού. Εδώ λοιπόν μετά από αυτές τις εξελίξεις μπαίνει στο κάδτο ως υποψήφιο γήπεδο για να διεξαχθεί ο τελικός το «Ζωσιμάδες».

Από την Πέμπτη το βράδυ υπήρχε από πλευράς ΕΠΟ τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο του ΠΕΑΚΙ Παντελή Κολόκα θέλοντας να βολιδοσκοπήσουν αν είναι θετικός στο να γίνει ο τελικός στο «Ζωσιμάδες».

Ο κ. Κολόκας ζήτησε από τους ανθρώπους της ΕΠΟ να στείλουν επίσημο έγγραφο ζητώντας την παραχώρηση του γηπέδου.

Εφόσον έρθει το έγγραφο και απαντήσει θετικά το ΠΕΑΚΙ από εκεί και πέρα θα πρέπει να δώσει το «πράσινο φως» η Αστυνομία μιας και από αυτή εξαρτάται αν μπορεί να διασφαλίσει την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα χωρίς να συμβεί οποιοδήποτε παρατράγουδο μιας και το να έρθουν φίλαθλοι των δύο ομάδων στην πόλη εγκυμονεί κινδύνους αφού η πρόσβαση στο γήπεδο περνάει από κεντρικά σημεία της πόλης.

Σχολιασμος