Ο Γιάννης Πετράκης προ των πυλών του Λεβαδειακού

15.02.2023 Αναγνώστηκε 402 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Μετά τον Σάββα Παντελίδη που έφυγε ήδη από τη Λαμία παρελθόν αποτελεί από σήμερα και ο Γιάσμινκο Βέλιτς από τον Λεβαδειακό, με τον πρώην προπονητή του ΠΑΣ Γιάννη Πετράκη να είναι έτοιμος να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των Βοιωτών. 

Ο Γιάννης Πετράκης προ των πυλών του Λεβαδειακού

Ο Λεβαδειακός έλυσε και επίσημα τη συνεργασία του με τον Γιάσμινκο Βέλιτς, ενώ φαβορί για να αναλάβει τον πάγκο της ομάδας της Βοιωτίας είναι ο Γιάννης Πετράκης, ο οποίος για 5,5 χρόνια ήταν προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Γιάσμινκο Βέλιτς αποτελεί παρελθόν από τους Βοιωτούς μετά την ήττα με 3-0 από την ΑΕΚ που ήταν η τρίτη σερί ήττα του Λεβαδειακού στο πρωτάθλημα και το έβδομο σερί παιχνίδι χωρίς νίκη. Έτσι 57χρονος Βόσνιος πλήρωσε το μάρμαρο για τα αποτελέσματα. Ο Βέλιτς είχε αναλάβει τον περασμένο Σεπτέμβριο, αντικαθιστώντας τότε τον Γιάννη Τσαουσάνη που άρχισε τη σεζόν καθώς είχε πανηγυρίσει την άνοδο με  την ομάδα του Κομπότη. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Λεβαδειακού αναφέρει:

«Η ΠΑΕ Λεβαδειακός ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασία της με τον Γιάσμινκο Βέλιτς.

Στο διάστημα της παρουσίας του στην τεχνική ηγεσία της ομάδας μας, ο Γιάσμινκο Βέλιτς επέδειξε ήθος και επαγγελματισμό.

Η οικογένεια του Λεβαδειακού τον ευχαριστεί για την προσφορά του στον σύλλογό μας και του ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».

Αντικαταστάτης του Βέλιτς στην τεχνική ηγεσία του Λεβαδειακού θα είναι, όπως όλα δείχνουν, ο Γιάννης Πετράκης. Ο 64χρονος Ρεθυμνιώτης τεχνικός δεν εργάζεται σε κάποια ομάδα και είναι ελεύθερος. Τελευταίος σταθμός του Πετράκη ήταν ο Ολυμπιακός Λευκωσίας στην Κύπρο, από όπου και παραιτήθηκε τον περασμένο Νοέμβριο.

Σημαντικότερος σταθμός της προπονητικής καριέρας του Γιάννη Πετράκη ήταν αναμφισβήτητα ο ΠΑΣ Γιάννινα καθώς εργάστηκε στην ομάδα της Ηπείρου για 5,5 συναπτά έτη και συνέδεσε το όνομα του με τη μεγαλύτερη επιτυχία του Άγιαξ της Ηπείρου, δηλαδή την έξοδο στην Ευρώπη το καλοκαίρι του 2016.

 

 

Σχολιασμος