Μπαλτάκος: «Πρόταση για άνοδο δύο ομάδων από τη Super League 2 και μία να πάει στο μπαράζ»

15.07.2022 Αναγνώστηκε 458 φορές

Μπορεί οι ομάδες της Super League να μην άλλαξαν την προκήρυξη για τη νέα χρονιά, ωστόσο επειδή η προκήρυξη της Super League 2 είναι διαφορετική η ΕΠΟ θα κληθεί να πάρει την απόφαση τι θα ισχύει για τη νέα αγωνιστική περίοδο για την άνοδο και τον υποβιβασμό.

Μπαλτάκος: «Πρόταση για άνοδο δύο ομάδων από τη Super League 2 και μία να πάει στο μπαράζ»

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ Τάκης Μπαλτάκος σε δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό τόνισε τα εξής: «η μόνη που μπορεί να κάνει αναδιάρθρωση είναι η ΕΠΟ. Θα συζητήσουμε το θέμα και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε αναδιάρθρωση της κατηγορίας. Δεν είναι δυνατόν να παίζουν 34 και να ανεβαίνει ένας. Η δική μου άποψη είναι ότι από κάθε όμιλο της Super League 2 να ανεβαίνει ο πρωταθλητής και να παίζει μπαράζ ο δεύτερος».

Εφόσον περάσει η πρόταση για αναδιάρθρωση αυτό σημαίνει ότι η 14η και η 13η ομάδα της Super League θα υποβιβάζονται και η 12η θα παίξει αγώνα μπαράζ.

Αυτό αναμένεται να ξεσηκώσει αντιδράσεις από πλευράς των ομάδων της Super League και ίσως έχει και αντίκτυπο στην έναρξη του πρωταθλήματος μιας και πρέπει πρώτα να εγκριθεί η προκήρυξη και μετά να ξεκινήσει το πρωτάθλημα.

Σχολιασμος