Θετικός ο ΠΑΣ στην παραμονή Κλάτενμπεργκ στη θέση του αρχιδιαιτητή

04.07.2022 Αναγνώστηκε 329 φορές

Τελικά μπορεί ο Άγγλος αρχιδιαιτητής Μαρκ Κλάτενμπεργκ να έγραψε το αίτημα του ΠΑΣ Γιάννινα την περσινή περίοδο για ξένους διαιτητές στα παιχνίδια της ομάδας στα παλιά του τα παπούτσια ωστόσο ο Γιώργος Χριστοβασίλης στο σημερινό συμβούλιο της  Super League εξέφρασε τη στήριξη του στο πρόσωπο του Άγγλου.

Θετικός ο ΠΑΣ στην παραμονή Κλάτενμπεργκ στη θέση του αρχιδιαιτητή

Το θέμα έφερε στο συμβούλιο ο πρόεδρος της Super League Βαγγέλης Μαρινάκης, αν και ήταν εκτός ημερησίας διάταξης.  με τις 11 από τις 14 ομάδες να είναι θετικές στην παραμονή Κλάτενμπεργκ.

Υπέρ τάχθηκαν οι Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Άρης, ΟΦΗ, Ιωνικός, Ατρόμητος, Λεβαδειακός, ΠΑΣ Γιάννινα, Αστέρας Τρίπολης, Λαμία και Παναιτωλικός.

Αντίθετη δήλωσε η ΑΕΚ (η θέση της οποίας ήταν ότι ο Κλάτενμπεργκ «κάνει τουρισμό μεταξύ Ακρόπολης και πυραμίδων»), απουσίαζε ο Βόλος, ενώ ο ΠΑΟΚ δεν πήρε θέση, αναφέροντας ότι το θέμα ήταν εκτός ημερήσιας διάταξης και το Δ.Σ. της λίγκας είναι αναρμόδιο ν’ αποφασίσει.

Ο Κλάτενμπεργκ έχει συμφωνήσει ήδη ν’ αναλάβει το πόστο του προέδρου στην Επιτροπή Ανάπτυξης της διαιτησίας στην Αίγυπτο, ενώ το συμβόλαιό του με την ΕΠΟ ολοκληρώνεται στις 31 Ιουλίου και η ανανέωσή του εξαρτάται από την εισήγηση του προέδρου, Τάκη Μπαλτάκου.

Σχολιασμος