Νέος πρόεδρος της Super League ο Βαγγέλης Μαρινάκης

24.06.2022 Αναγνώστηκε 364 φορές

O μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλης Μαρινάκης είναι από σήμερα ο νέος πρόεδρος της Super League Interwetten. Απέσυρε την υποψηφιότητά του ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου.

 

Νέος πρόεδρος της Super League ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι ο νέος πρόεδρος της Super League Interwetten, όπως έγινε γνωστό κατά το σημερινό Δ.Σ. της Λίγκας.

Ο Β. Μαρινάκης διαδέχεται στην προεδρία τον Γιώργο Μποροβήλο, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως τελικά ο μεγαλομέτοχος της Λαμίας, Πανουργιάς Παπαϊωάννου απέσυρε την υποψηφιότητά του.

Εξελέγη με 9 ψήφους, ενώ υπήρξαν επίσης 5 λευκά (ΑΕΚ, Λαμία, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και ΕΠΟ), ενώ ο Βόλος απουσίασε από τη διαδικασία. Σύμφωνα με την ενημέρωση της Λίγκας, η θητεία του θα είναι διετούς διάρκειας, δηλαδή μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2024.

Αυτή, μάλιστα, είναι η δεύτερη θητεία του μεγαλομετόχου της "ερυθρόλευκης" ΠΑΕ στον προεδρικό θώκο, καθώς υπήρξε ξανά πρόεδρος τη σεζόν 2010/11.

Από εκεί και πέρα, Αναπληρώτρια πρόεδρος της Super League εξελέγη το στέλεχος της ΠΑΕ Ατρόμητος, Κάτια Κοξένογλου, με 14 θετικές ψήφους και ένα λευκό.

 

Σχολιασμος