Απαλλάχθηκε ο Παναιτωλικός και μένει στη Super League

03.06.2022 Αναγνώστηκε 230 φορές

 Ξεκαθαρίζει το τοπίο ως το ποιες ομάδες θα λάβουν μέρος στο πρωτάθλημα Super League 1, μιας και ο Παναιτωλικός απαλλάχθηκε χθες από την πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ για την υπόθεση στοιχηματισμού του Χρήστου Κουτσοσπύρου στον αγώνα πρωταθλήματος με τον ΟΦΗ, εξασφαλίζοντας και τυπικά την παραμονή του στην Super League 1. 

Απαλλάχθηκε ο Παναιτωλικός και μένει στη Super League

Μια παραμονή, που για την ομάδα του Αγρινίου και τον μεγαλομέτοχό της Φώτη Κωστούλα, αποδεικνύεται «πύρρειος» μιας και ο Παναιτωλικός τιμωρήθηκε με το… εξοντωτικό πρόστιμο των 300.000 ευρώ, γεγονός που μοιραία θα φέρει οικονομικές αναταράξεις στον αγρινιώτικο σύλλογο.

Ο Παναιτωλικός βέβαια θα ασκήσει έφεση ως προς το ύψος του προστίμου, αλλά αυτό δεν επηρεάζει την επικύρωση της βαθμολογίας. 

Βαρύς ήταν ο πέλεκυς και για τον Κουτσοσπύρο μιας και στον πρώην αξιωματούχο του Παναιτωλικού, επιβλήθηκε ποινή 10 χρόνια απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα, 10 χρόνια απαγόρευσης ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο και 40.000 ευρώ πρόστιμο!

Τα επόμενα βήματα είναι η επικύρωση της βαθμολογίας των play out -η οποία θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα 6 Ιουνίου- και ο ορισμός του αγώνα μπαράζ ανάμεσα στην Λαμία και την Βέροια, έτσι ώστε επιτέλους να ολοκληρωθεί το παζλ του νέου πρωταθλήματος. 

Σχολιασμος