Στη Super League 1 ο Λεβαδειακός, δεύτερη ευκαιρία για Βέροια

15.05.2022 Αναγνώστηκε 349 φορές

Μετά από τρία χρόνια, ο Λεβαδειακός επέστρεψε στη Super League 1, επικρατώντας και στην έδρα του με 1-0 της Βέροιας, με 0-1 είχε επικρατήσει της ομάδας του Δερμιτζάκη στην Ημαθία.

Στη Super League 1 ο Λεβαδειακός,  δεύτερη ευκαιρία για Βέροια

 Το νικητήριο γκολ πέτυχε ο Μπαρμπόσα στις καθυστερήσεις, με το οποίο σφραγίστηκε η άνοδος στη μεγάλη κατηγορία, ενώ η Βέροια θα διεκδικήσει την άνοδο σε διπλούς αγώνες μπαράζ με τη Λαμία  (22 και  29 Μαΐου).

Η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε με καθυστέρηση, καθώς ο Πεταυράκης βρέθηκε στο έδαφος και αποχώρησε με φορείο μετά από εισβολή οπαδών στο γκολ.

«Γιαννιώτικο χρώμα»  είχαν οι τελικοί για την ανάδειξη του πρωταθλητή στη Super League 2. Προπονητής της ομάδας της Βοιωτίας είναι ο Γιάννης Ταουσιάνης που υπήρξε βοηθός προπονητή του Γιάννη Πετράκη στα τελευταία χρόνια της θητείας του στον ΠΑΣ Γιάννινα. Επίσης, στον Λεβαδειακό αγωνίζεται ο Θέμης Τζημόπουλος αλλά και ο Γιαννιώτης Γιώργος Βρακάς, γιος του προέδρου της ΕΠΣΗΠ Κώστα, ο οποίος αγωνίζεται δανεικός από τον ΠΑΟΚ.

Στο ρόστερ της ομάδας της Ημαθίας βρίσκονται οι πρώην παίκτες του ΠΑΣ Μάρκος Βελλίδης, Αποστόλης Σκόνδρας, Μιχάλης Μπουκουβάλας αλλά και ο Γιαννιώτης Γιώργος Μπλέτσας.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Ταουσιάνης): Μάρκοβιτς, Κωνσταντινίδης, Τζημόπουλος, Μπαχανάκ, Βήχος (63′ Παναγιώτου), Νίλι (63′ Συμελίδης), Μεχία, Χάμοντ (79′ Λιάγκας), Πολέττο, Μουτίνιο (56′ Βρακάς) και Μυτίδης (56′ Μπαρμπόσα).

ΒΕΡΟΙΑ (Δερμιτζάκης): Παπαδόπουλος, Μπουκουβάλας, Πεταυράκης, Σκόνδρας (25′ λ.τ Δημόπουλος), Μαραγκός, Οικονόμου (75′ Κάτσε), Μούργος, Γαβριηλίδης, Γιακουμάκης, Φοφανά (68′ Πόζογλου) και Πασάς.

 

Σχολιασμος