Ακόμη μια ήττα για τα Γιάννενα WFC, 0-7 από τον ΠΑΟΚ

28.03.2022 Αναγνώστηκε 305 φορές

Στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής τα Γιάννενα WFC ηττήθηκαν από τον πανίσχυρο ΠΑΟΚ στο Ενωσιακό γήπεδο με 0-7 και πλέον περιμένουν την ολοκλήρωση του Πρωταθλήματος της Α Εθνικής κατηγορίας γυναικών.

 

Ακόμη μια ήττα για τα Γιάννενα WFC, 0-7 από τον ΠΑΟΚ

Ο πρωτοπόρος και αήττητος ΠΑΟΚ όπως φαίνεται είχε εύκολο έργο και πέτυχε μια εμφατική νίκη απέναντι στις Γιαννιώτισσες, οι οποίες εμφανίστηκαν «ανανεωμένες» καθώς ο προπονητής Ανέστης Ζώης έδωσε χρόνο συμμετοχής και στις πιο νεαρές παίκτριες. Η Στράντζαλη ήταν η παίκτρια που άνοιξε τον... χορό των γκολ όταν με κεφαλιά έγραψε το 0-1και στο 31΄ η Μπαξεβάνου το διπλασίασε. Το σκορ του πρώτου μέρους πέτυχε η Στράντζαλη και πάλι στο 37΄. Στην επανάληψη ο δικέφαλος του βορρά πέτυχε ακόμη τέσσερα τέρματα, χωρίς να αφήσει περιθώρια αντίδρασης στα κορίτσια του Ανέστη Ζώη. Πιο συγκεκριμένα, σε διάστημα ενός τετάρτου ο ΠΑΟΚ πέτυχε το 0-6, χάρη στο χατ τρικ (54΄, 65΄ και 72΄) που σημείωσε η Γιαννακά η οποία μπήκε ως αλλαγή στο 50΄. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε με δυνατό σουτ η Χαλατσογιάννη. Η γυναικεία ομάδα της πόλης μας την επόμενη αγωνιστική θα ταξιδέψει στη Καστοριά, για να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα.

Διαιτησία: Νίκου (Αθανασίου-Μάνος) Συνδέσμου Άρτας

Γιάννενα WFC (Ανέστης Ζώης): Χατζηλαζάρου, Μπανταβέλη, Μπεκιάρη, Γιωτίτσα, Νικοπούλου, Πολυμενοπούλου, Βαρσάνη (46΄ Νικολαόυ), Παπαδημητρίου, Δασιοπούλου (78΄ Τσέλιου), Κώτση (78΄ Αυγέρη), Σεφεριάδη (46΄ Τσιούρη).

ΠΑΟΚ (Κανατάς): Χατζηχαριστού, Ρουμελιώτη (50΄ Γιαννακά), Σμιλίκοβιτς, Σιδηροπούλου (70΄ Κωνσταντινίδου), Στράντζαλη, Χαλατσογιάννη, Γιοβάνη, Δοϊρανλή (50΄ Ζώτου), Ακίντα, Μπαξεβάνου (57΄ Μακρά), Μπασούρη (50΄ Μπουζίνου).

Σχολιασμος