Πιο δύσκολη η υπόθεση παραμονή, Γιάννενα WFC-Τρίκαλα 0-2

07.03.2022 Αναγνώστηκε 313 φορές #γυναικείο ποδόσφαιρο

Ανήμερα της Κυριακής της Μεγάλης Αποκριάς, τα Γιάννενα WFC ηττήθηκαν με σκορ 0-2 από τα Τρίκαλα 2011 στο "Στ. Τσανακτσής" για την 13η αγωνιστική της Α' Εθνικής Γυναικών στο ποδόσφαιρο. 

 

Πιο δύσκολη η υπόθεση παραμονή, Γιάννενα WFC-Τρίκαλα 0-2

Πλέον τα πράγματα γίνονται πιο δύσκολα για την ομάδα του Ανέστη Ζώη σχετικά με την παραμονή στην κατηγορία. 

Η ομάδα των Ιωαννίνων εμφανίστηκε βελτιωμένη αλλά φάνηκε πώς είχε πρόβλημα στο σκοράρισμα. Στο 12' η Νάση μπλοκαρε τη μπάλα σε εκτέλεση φάουλ της Γιωτίτσα και στο 16' το σουτ της Γεωργούλα ήταν άστοχο.

Στο 27΄ οι φιλοξενούμενες έχασαν πολύ καλή στιγμή να προηγηθούν όταν η Χατζηλαζάρου είπε όχι σε προσπάθειες των Τζιώρα και Πλακιά.

Στο 33' άστοχο ήταν το σουτ της Παπαδημητρίου και στο 39' είχαν μία καλή στιγμή με την Βαϊτση. Στο επόμενο λεπτό ήρθε το 0-1 με διαγώνιο σουτ της Κωστοπούλου. Το 0-2 που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 71', όταν  η Πλακιά έκανε το γύρισμα από αριστερά, έδιωξε η Χατζηλαζάρου σε πρώτο χρόνο, αλλά η Κριστινστοντιρ «τσίμπησε» την μπάλα και με πλασέ σκόραρε. Τα Τρίκαλα είχαν ακόμη μία καλή στιγμή με την Κεχαγιά.

Διαιτησία: Πίγγιου (Παπαλαζάρου- Λιαμίρας)

Γιάννενα WFC: Χατζηλαζάρου, Μπανταβέλη, Γιωτίτσα, Νικοπούλου, Πολυμενίδου, Βαρσάνη, Καραγιαννίδου (63΄ Τσιούρη), Κώτση (83΄ Νικολάου), Σεφεριάδου (58΄ Δασιοπούλου), Παπαδημητρίου, Τσακογιάννη (83΄ Μπεκιάρη).

Τρίκαλα 2011: Νάση, Μπέου, Σαργιώτη, Σαντορε (46΄ Στεργιούλη), Γεωργούλα (77΄ Τσόγκα), Βαϊτση (85΄ Μαργώνη), Τζιώρα, Κωστοπούλου, Κριστινσντοτιρ (85΄ Παθιακάκη), Κεχαγιά (88΄ Μπουκουβάλα), Πλακιά.

Σχολιασμος