Έκτακτο Δ.Σ. της Super League με τέσσερις ομάδες να ζητάνε αναστολή του πρωταθλήματος και αναθεώρηση πρωτοκόλλου

06.01.2022 Αναγνώστηκε 259 φορές

Την αναστολή του πρωταθλήματος αλλά και την αναθεώρηση του πρωτοκόλλου θα ζητήσουν Απόλλων Σμύρνης, Παναιτωλικός, Ατρόμητος, ΠΑΣ Γιάννινα, στο προγραμματισμένο Δ.Σ. της Superleague την Παρασκευή (07/01).

Έκτακτο Δ.Σ. της Super League με τέσσερις ομάδες να ζητάνε αναστολή του πρωταθλήματος και αναθεώρηση πρωτοκόλλου

Η Super League Interwetten μετά την διακοπή λόγω εορτών άνοιξε και πάλι αυλαία με την 16η αγωνιστική, η οποία πραγματοποιήθηκε στην σκιά του κορονοϊού. Συγκεκριμένα, διεξήχθησαν μόλις πέντε από τις επτά προγραμματισμένες αναμετρήσεις (Ατρόμητος - Βόλος και ΠΑΟΚ - Παναιτωλικός αναβλήθηκαν) λόγω του μεγάλου κύματος που πλήττει την χώρα μας.

Η μία ομάδα μετά την άλλη δεν σταματά να ανακοινώνει κρούσματα και μέχρι την τελευταία στιγμή πολλά είναι τα παιχνίδια που βρίσκονται στον «αέρα». Γι' αυτό και στο προγραμματισμένο Δ.Σ. της Superleague την Παρασκευή (07/01) αναμένεται να πέσει στο τραπέζι η αναστολή του πρωταθλήματος.

Εως τώρα οι Απόλλων Σμύρνης, Παναιτωλικός, Ατρόμητος και ΠΑΣ είναι οι ομάδες οι οποίες έχουν ταλαιπωρηθεί το τελευταίο διάστημα με τα κρούσματα και στο Δ.Σ. αναμένεται να ζητήσουν την αναστολή του πρωταθλήματος και την αναθεώρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου (όπως για παράδειγμα τι γίνεται σε περίπτωση που τρεις τερματοφύλακες διαγνωστούν θετικοί στον Covid-19, τι γίνεται σε περίπτωση που ο προπονητής μιας ομάδας νοσήσει).

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ανακοινώνεται ότι την Παρασκευή 7.1.2022 στις 13.00 θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1/ Αιτήματα των ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης, ΠΑΕ Παναιτωλικός Γ.Φ.Σ., ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών και ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα 1966.

2/ Θέματα ορισμού αγώνων που έχουν αναβληθεί / θα αναβληθούν λόγω της πανδημίας.

3/ Αίτημα ΠΑΕ ΑΕΛ.

4/ Διάφορα.

Η ως άνω συνεδρίαση συγκαλείται με σύντμηση προθεσμίας κατά το άρθρο 20 παρ. 1 του καταστατικού του συνεταιρισμού, λόγω του εξαιρετικά επείγοντος χαρακτήρα των οικείων θεμάτων και ειδικότερα λόγω του ότι σε περίπτωση αποδοχής ορισμένων εξ αυτών ενδέχεται, μεταξύ άλλων, να επηρεαστούν οι αγώνες της επικείμενης (17ης) αγωνιστικής που έχουν οριστεί για το τριήμερο 08-10 Ιανουαρίου 2022.

Σχολιασμος