Αναβλήθηκαν οι αγώνες ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός και Ατρόμητος-Βόλος

04.01.2022 Αναγνώστηκε 267 φορές

Την αναβολή των αγώνων ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός και Ατρόμητος-Βόλος ανακοίνωσε η Superleague 1.

Αναβλήθηκαν οι αγώνες ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός και Ατρόμητος-Βόλος

Μετά τα 13 κρούσματα κορονοϊού που ανακοίνωσε ο Παναιτωλικός (δέκα σε ποδοσφαιριστές) και τα έντεκα ο Ατρόμητος, απέμενε μόνο η επισημοποίηση της αναβολής ων αγώνων τους με ΠΑΟΚ και Βόλο αντίστοιχα, κάτι που τελικά συνέβη το μεσημέρι της Τρίτης (4/1).

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Λίγκας:

Ανακοινώνεται ότι οι αγώνες ΠΑΟΚ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ και ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ – ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Super League Interwetten, αναβάλλονται, για προληπτικούς λόγους, μετά τη διαπίστωση θετικών κρουσμάτων COVID-19 σε ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ και της ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ αντίστοιχα.

Σε εφαρμογή όσων προβλέπονται στο Υγειονομικό Πρωτόκολλο Διεξαγωγής Αγώνων, αποφασίστηκε η αναβολή των αγώνων, καθώς η απαρέγκλιτη τήρηση του πρωτοκόλλου αποτελεί βασική προϋπόθεση για τη διεξαγωγή των αγώνων, ενώ βάσει όσων προβλέπονται έχουν ήδη ενημερωθεί ο ΕΟΔΥ και η Υγειονομική Επιτροπή της Γ.Γ.Α. και έχει γίνει άμεση απομόνωση των κρουσμάτων, σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμοδίων φορέων, δεδομένου ότι η διαφύλαξη της υγείας όλων των εμπλεκομένων αποτελεί πρωταρχικό μέλημα της Super League.

Σχολιασμος