Ήττα (6-0) για τα Γιάννενα WFC από τον ΠΑΟΚ

14.11.2021 Αναγνώστηκε 235 φορές

Την ήττα με 6-0 από τον πρωτοπόρο και αήττητο ΠΑΟΚ γνώρισε χθες στη Θεσσαλονίκη η γυναικεία ομάδα Γιάννενα WFC.

Ήττα (6-0) για τα Γιάννενα WFC από τον ΠΑΟΚ

p>Ο ΠΑΟΚ μπήκε καλά στο γήπεδο, επιβάλλοντας τον ρυθμό του, με τις «ασπρόμαυρες» να έχουν δοκάρι στο 17' μετά από σουτ εκτός περιοχής από την Καλέση.

Η υπεροχή του ΠΑΟΚ ανταμείφθηκε με ένα γρήγορο γκολ, η Βαρδαλή βρήκε με πολύ όμορφη κάθετη πάσα την Ζώτου, η οποία με ψυχραιμία διαμόρφωσε στο 22' το 1-0.

Ο Δικέφαλος απείλησε με την Καλέση για να διπλασιάσει τα τέρματα του, ωστόσο η τερματοφύλακας αρνήθηκε το γκολ, με τις «ασπρόμαυρες» να βρίσκουν τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 33' μετά από κεφαλιά της Ακίντα, την σέντρα της οποίας έκανε η Μήτκου.

Το ημίχρονο έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο για τον Δικέφαλο, καθώς η Μήτκου με τρομερό σουτ από τα 25 μέτρα πέτυχε ένα πανέμορφο τέρμα για το 3-0.

Στο 52' ο ΠΑΟΚ  είχε το δεύτερο δοκάρι του στο παιχνίδι, μετά από σουτ της Μήτκου το οποίο τράνταξε το οριζόντιο.

Στο 70' η Σέκα μετά από όμορφη ενέργεια και ασίστ της Χαλατσογιάννη, η Πορτογαλίδα μέσος εκτέλεσε υποδειγματικά για το 4-0.

Η Κατσάνου στο 73' μετά από προσωπική ενέργεια, σούταρε, η μπάλα χτύπησε σε χέρι αμυνόμενης και ο ΠΑΟΚ κέρδισε το πέναλτι. Την εκτέλεσε ανέλαβε η ίδια, η οποία έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 5-0, μην πανηγυρίζοντας το γκολ κόντρα στην παλιά της ομάδα.

Στο 87' η Σέκα πραγματοποίησε και ασίστ, με την Πορτογαλίδα μέσο να τροφοδοτεί την Χαλατσογιάννη, με την τελευταία με υπέροχο τελείωμα στο «Γ» της εστίας να κάνει το 6-0, σκορ το οποίο ήταν και τελικό για την αναμέτρηση.

ΠΑΟΚ (Κανάτας): Χατζηχαριστού, Σμίλκοβιτς, Στράντζαλη, Μήτκου (71' Μάκρα), Γιαννακά, Χαλατσογιάννη, Βαρδαλή (71' Ιτόγια), Καλέση (77' Κωνσταντινίδου), Ζώτου (46' Σέκα), Δοϊρανλή (59' Κατσάνου), Ακίντα.

Γιάννενα WFC (Ζώης): Χατζηλαζάρου, Νικολάου, Τσαγκογιάννη, Γιωτίτσα, Νικοπούλου, Κώτση, Δασιοπούλου, Παπαδημητρίου, Καραγιαννίδου, Κώττη, Βαρσάνη.

Σχολιασμος