Πρώτη νίκη και βαθμοί για τα Γιάννενα WFC

08.11.2021 Αναγνώστηκε 281 φορές

Την παρθενική τους νίκη στο Πρωτάθλημα της Α' Εθνικής Γυναικών, πέτυχαν τα κορίτσια του Ανέστη Ζώη και "ξεκόλλησαν" από την τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, επικρατώντας με 1-0 του Αγροτικού Αστέρα Ευόσμου, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής.

Πρώτη νίκη και βαθμοί για τα Γιάννενα WFC

Αγωνιστικά, όλα κύλησαν υπέρ της Γιαννιωτικης ομάδας, καθώς οι φιλοξενούμενες, όχι μόνο δεν πίεσαν και δεν δυσκόλεψαν τα Γιάννενα WFC, αλλά τους "χάρισαν" και την νίκη, καθώς το μοναδικό τέρμα του παιχνιδιού προήλθε από λάθος της Μπίνια στο 15', όταν προσπάθησε να απομακρύνει και με το γόνατο της, την έστειλε στα δίχτυα.

Με αυτό το αυτογκόλ τα Γιάννενα πήραν τόσο το προβάδισμα, όσο και το τελικό τρίποντο.

Οι γηπεδούχες απείλησαν κυρίως με στημένες φάσεις, με την Γιωτίτσα να αναλαμβάνει τις εκτελέσεις, χωρίς ωστόσο να ευστοχεί.

Όπως ήταν λογικό, οι Γιαννιωτισσες κράτησαν άμυνα για να διατηρήσουν το υπέρ τους σκορ και οι φιλοξενούμενες στην επανάληψη πάλεψαν για την ισοφάριση, χάνοντας μάλιστα μοναδική ευκαιρία στο 87', όταν η Επανωμίτη στόχευσε το οριζόντιο δοκάρι της Χατζηλαζάρου.

Λίγο πριν την λήξη του παιχνιδιού οι φιλοξενούμενες έμειναν με 10 παίκτριες, καθώς αποβλήθηκε η Πεταλωτή με κόκκινη κάρτα, για σκληρό μαρκάρισμα.

Διαιτησία: Πίγγιου (Λιαμίρας-Μώκος) Θεσπρωτίας

Γιάννενα WFC (Ανέστης Ζώης): Χατζηλαζάρου, Νικολάου, Τσαγκογιάννη, Τσιούρη (77΄Σεφεριάδη), Νικοπούλου, Γιωτίτσα, Δασιοπούλου (88΄ Κοκούβα), Κώτση, Καραγιαννίδου (88΄ Τσέλιου), Κώττη (88΄ Μπεκιάρη), Βαρσάνη (67΄Παπαδημητρίου)

Αγροτικός Αστέρας: Πεταλωτη, Πολυχρονίδου, Πεχλιβάνη (30΄ Τερζοπούλου), Ριζοπούλου, Μπίνια (75΄ Ιακώβου), Επανωμίτη, Ευστρατίου, Κεχαγιά, Τσακμακίδου, Μαντώ, Σαββίδου (75΄ Τσαβδάρη) .

Σχολιασμος