Με 24μελή αποστολή ο Ολυμπιακός στα Γιάννινα

16.10.2021 Αναγνώστηκε 336 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Με όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές του ταξίδεψε ο Ολυμπιακός στα Γιάννινα καθώς ο Πέδρο Μαρτίνς πήρε στην αποστολή 24 παίκτες, χαρακτηριστικό του πόσο δύσκολη βλέπει την αυριανή αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Με 24μελή αποστολή ο Ολυμπιακός στα Γιάννινα

Με προπόνηση που διεξήχθη το μεσημέρι του Σαββάτου στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον αγώνα κόντρα στον ΠΑΣ (Κυριακή 20:30, novasports prime). Ο Πορτογάλος Πέδρο Μαρτίνς γύμνασε τους ποδοσφαιριστές του για τελευταία φορά και στη συνέχεια ανακοίνωσε την αποστολή που ταξίδεψε στα Γιάννινα.

Στα πλάνα του Πορτογάλου προπονητή βρίσκονται και οι Εμβιλά και Ονιεκούρου, που ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπιζαν. Αντίθετα, εκτός έμειναν οι Τζολάκης, Σουρλής, που είναι σε απομόνωση, αλλά και ο Μάρκοβιτς.

Αναλυτικά την αποστολή αποτελούν οι: Βατσλίκ, Κρίστινσον, Καραργύρης, Λαλά, Ανδρούτσος, Καρμπόβνικ, Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος, Σισέ, Μπα, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Κούντε, Μ. Καμαρά, Α. Καμαρά, Ροντρίγκες, Λόπες, Μασούρας, Ονιεκουρού, Βρουσάι, Βαλμπουενά, Τικίνιο, Ελ Αραμπί.

 

Σχολιασμος