Τέλος ο Πετράκης από τον Απόλλωνα Σμύρνης

22.09.2021 Αναγνώστηκε 471 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Απόλλωνα Σμύρνης αποτελεί ο Γιάννης Πετράκης μετά τη σημερινή ήττα με 4-1 από τον Ολυμπιακό στο Φάληρο πληρώνοντας το μάρμαρο για τις ήττες και τις κακές εμφανίσεις της ομάδας της Ριζούπολης. 

Τέλος ο Πετράκης από τον Απόλλωνα Σμύρνης

Μόλις τρεις αγωνιστικές άντεξε στον πάγκο του Απόλλωνα Σμύρνης ο Γιάννης Πετράκης αφού πλήρωσε τα σπασμένα των τριών ηττών , οι δύο εξ αυτών με αντιπάλους τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό.

Μάλιστα, στην ανακοίνωση της απομάκρυνσης του Γιάννη Πετράκη από την ΠΑΕ γίνεται λόγος για μια μαλθακή ομάδα που δεν παλεύει για το αποτέλεσμα υπό τις οδηγίες του Κρητικού τεχνικού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Ύστερα από έντεκα φιλικά παιχνίδια και τις τρεις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος η εικόνα της ομάδας μας είναι απογοητευτική. Παρά το γεγονός ότι πρόκειται για ομάδα που «χτίστηκε» με αυξημένο κατά 30% μεταγραφικό μπάτζετ και δημιουργήθηκαν γι’ αυτήν εξαιρετικές συνθήκες προετοιμασίας, σε καμία περίπτωση τα μέχρι τώρα αποτελέσματα και η εικόνα της ομάδας δεν επιβεβαίωσαν τις προσδοκίες μας. Ένα σύνολο soft, μια ομάδα «μαλθακή» που δεν παλεύει για το αποτέλεσμα και έχει τον χειρότερο συντελεστή τερμάτων, καθώς έχει ήδη δεχθεί έντεκα γκολ.

Την ίδια ώρα το κλίμα στα αποδυτήρια έχει πάψει να είναι αυτό που πρέπει. Ως εκ τούτου, η συνεργασία μας με τον προπονητή Γιάννη Πετράκη δεν μπορεί να συνεχιστεί. Τον ευχαριστούμε για την προσπάθειά του και του ευχόμαστε καλή τύχη στη συνέχεια της καριέρας του. Ίσως στο μέλλον συναντηθούν και πάλι οι δρόμοι μας"

 

Σχολιασμος