Super League: Αναβολή Δ. Σ, σέντρα το άλλο Σαββατοκύριακο

31.08.2021 Αναγνώστηκε 327 φορές

Μπορεί τόσο η Γενική Συνέλευση όσο και το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League που είχαν προγραμματιστεί για σήμερα να αναβλήθηκαν για την προσεχή Πέμπτη, ωστόσο φαίνεται πώς στο νέο Δ.Σ. θα βγει λευκός καπνός και το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει κανονικά.

Super League: Αναβολή Δ. Σ, σέντρα το άλλο Σαββατοκύριακο

Την πραγματοποίηση της επαναληπτικής Γενικής Συνέλευσης την ερχόμενη Πέμπτη στις 12 το μεσημέρι μέσω τηλεδιάσκεψης και του Δ.Σ. στις 12.30 της ίδιας μέρας , αποφάσισε η Super League. 

Πάντως δεν φαίνεται αυτή τη στιγμή να υπάρχει νέος κίνδυνος αναβολής στην έναρξη του πρωταθλήματος και η σέντρα θα γίνει το επόμενο Σαββατοκύριακο, 11-12 Σεπτεμβρίου, καθώς  έχει βρεθεί λύση στο πρόβλημα των πέντε "άστεγων" ομάδων, οι οποίες θα υπογράψουν στην Cosmote (ο Αστέρας Τρίπολης θα υπογράψει με τη NOVA) με τη συμφωνία των ΠΑΕ με το συνδρομητικό να αναμένεται να ανακοινωθεί ίσως και σήμερα (31/8).

Μετά από τη λύση του συγκεκριμένου εμποδίου, οι ομάδες αναμένεται να υπερψηφίσουν την προκήρυξη στη Γενική Συνέλευση που θα διεξαχθεί στις 2 Σεπτεμβρίου, καθώς πρέπει να ολοκληρωθούν πρώτα ορισμένες διαδικασίες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Super League Interwetten: "Ομόφωνα η Γ.Σ. αποφάσισε όπως πραγματοποιηθεί α’ επαναληπτική Γενική Συνέλευση, μέσω τηλεδιάσκεψης, την Πέμπτη 2/9/2021 και ώρα 12:00 το μεσημέρι για όλα τα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης.

Ομόφωνα το Δ.Σ. αποφάσισε, όπως πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης, την Πέμπτη 2/9/2021 και ώρα 12:30".

Σχολιασμος