Με ένα διαιτητή τα Γιάννενα στη Super League 1 και τη νέα χρονιά

23.07.2021 Αναγνώστηκε 818 φορές

Με ένα διαιτητή θα συνεχίσουν τα Γιάννενα και τη νέα χρονιά στη Super League 1 μετά την ανακοίνωση των πινάκων από τον αρχιδιαιτητή Μαρκ Κλάτενμπεργκ.

Με ένα διαιτητή τα Γιάννενα στη Super League 1 και τη νέα χρονιά
Καλύβας
Χρήστος Καλύβας

Ο Σπύρος Ζαμπαλάς είναι ο διαιτητής που θα εκπροσωπήσει την ΕΠΣ Ηπείρου και την αγωνιστική περίοδο 2021-22 στη Super League 1. Να σημειώσουμε ότι ο Ζαμπαλάς αν και ήταν από πέρυσι σε αυτή την κατηγορία δεν έπαιξε κάποιο παιχνίδι αφού δεν είχε την πιστοποίηση VAR κάτι που πήρε πριν από ένα μήνα και φέτος είναι έτοιμος να σφυρίξει αγώνες.

Έκπληξη είναι η μη επάνοδος του Αλέξανδρου Κατσικογιάννη ο οποίος πέρυσι έκανε μια καταπληκτική χρονιά στη Super League 2 βγάζοντας σχεδόν όλα τα ντέρμπι αλλά και στις υπόλοιπες κατηγορίες με τον κ. Κλάτενμπεργκ να ανεβάζει δύο διαιτητές από την Αθήνα.

Στους παρατηρητές διαιτησίας παρέμεινε ο Κωνσταντίνος Δάλλας ο οποίος παράλληλα θα είναι και εκπαιδευτής διαιτητών.

Από τον πίνακα διαιτητών κόπηκαν οι Πραξιτέλης Ζαχαριάδης (Μακεδονίας) Πέτρος Τσαγκαράκης (Χανίων) Αριστείδης Βάτσιος (Δυτ. Αττικής) Γιώργος Βρέσκας (Πιερίας) Κωνσταντίνος Κοτσάνης (Δράμας) Παναγιώτης Κουκούλας (Λέσβου) Δημήτρης Μαλούτας (Ημαθίας)

Θανασιάς αντί Λιόντου στους βοηθούς

Αλλαγή είχαμε στην κατηγορία των βοηθών στη Super League 1 και αντί του Κωνσταντίνου Λιόντου που ανέβηκε και αυτός πέρυσι σε αυτή την κατηγορία τη θέση του πήρε ο Αθανάσιος Θανασιάς. Παρέμειναν ως βοηθοί οι Θεόφιλος Μωυσιάδης και Αθανάσιος Κόλλιας.

Καμία αλλαγή στη Super League 2

Στον πίνακα των διαιτητών της Super League 2 δεν υπήρχε καμία αλλαγή και έτσι σε αυτή την κατηγορία θα είναι οι Αλέξ

ανδρος Κατσικογιάννης, Γεώργιος Τάσης και Κωνσταντίνος Μπούμπας.

Στους βοηθούς θα είναι ο Λάμπρος Διαμάντης και ο υποβιβασθείς από τη Super League 1Κωνσταντίνος Λιόντος.

Σχολιασμος