Με 5 αλλαγές και τη νέα σεζόν, ίδιες οι ποινές για τη μη αδειοδότηση

08.06.2021 Αναγνώστηκε 325 φορές

Ολοκληρώθηκε η τηλεδιάσκεψη της Super League όπου αποφασίστηκε να παραμείνουν οι πέντε αλλαγές σε ένα παιχνίδι για την κάθε ομάδα και την αγωνιστική σεζόν 2021-22, ενώ παραμένουν ίδιες και οι ποινές για μη αδειοδότηση κπου ήταν -3 βαθμοί και περιορισμός μεταγραφών.

Με 5 αλλαγές και τη νέα σεζόν, ίδιες οι ποινές για τη μη αδειοδότηση

Αναλυτικά οι αποφάσεις της Super League:

Κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ. της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης πραγματοποιήθηκε η εγγραφή της ΠΑΕ Ιωνικός ως μέλους του συνεταιρισμού.

Επίσης, αποφασίστηκε ομόφωνα η εισήγηση προς την ΕΠΟ, ώστε να διατηρηθεί το υφιστάμενο πλαίσιο για τις ποινές επί μη αδειοδότησης για την αγωνιστική περίοδο 2021-22 του Πρωταθλήματος Super League Interwetten.

Εξουσιοδοτήθηκε ομόφωνα ο πρόεδρος του Δ.Σ., όπως η Super League προβεί σε μελέτη συγκεκριμένων προτάσεων για τη βελτίωση των γηπεδικών υποδομών, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και να διερευνηθεί η δυνατότητα ανάπτυξης e-sports της Super League. Ομόφωνα το Δ.Σ. αποφάσισε να στηρίξουν όλες οι ομάδες το Missing Alert App του “Χαμόγελου του Παιδιού”, μέσω σχετικών ανακοινώσεων (π.χ. ανακοινώσεις μετεγγραφών, εικαστικές εφαρμογές ΠΑΕ-Μελών Super League κ.λπ.).

Εγκρίθηκε ομόφωνα η επέκταση του θεσμού των 5 αλλαγών (Εγκύκλιος IFAB No. 23 της 28/5/21) και του θεσμού των 9 αναπληρωματικών στους πάγκους και για την αγωνιστική περίοδο 2021-22 του Πρωταθλήματος Super League Interwetten.

Σχολιασμος