Την ΑΕΛ 64 υποδέχονται αύριο τα Γιάννενα WFC

05.06.2021 Αναγνώστηκε 262 φορές

Στο πλαίσιο της 10ης και προτελευταίας αγωνιστικής της Α΄ Εθνικής Γυναικών τα Γιάννενα WFC υποδέχονται αύριο (5 μ.μ.) στο Ενωσιακό Γήπεδο «Στάθης Τσανακτσής» την Αθλητική Ένωση Λάρισας 64.

Την ΑΕΛ 64 υποδέχονται αύριο τα Γιάννενα WFC

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Χαρ. Αθανασίου, με βοηθούς τους Άγγελο Αθανασίου και Οδυσσέα Νούσια, όλοι από τον Σ.Δ. Άρτας. Παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Βασίλης Μπίττας από την Ήπειρο.

Η ομάδα του Ανέστη Ζώη βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας με 12 βαθμούς και έχει εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή της στην κατηγορία, καθώς βρίσκεται στο +9 από την Καστοριά που είναι στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας.

Να σημειωθεί πώς υποβιβάζονται δυο ομάδες από κάθε όμιλο της Α’ Εθνικής γυναικών, ώστε το επόμενο πρωτάθλημα να γίνει και πάλι σ’ έναν όμιλο με 18 ομάδες.

Το πρωτάθλημα ολοκληρώνεται την ερχόμενη Τετάρτη 9 Ιουνίου με τα Γιάννενα WFC να ταξιδεύουν στην Καρδίτσα για να αντιμετωπίσουν τις Ελπίδες.

Τα υπόλοιπα αυριανά παιχνίδια(17.00): Αγροτικός Αστέρας Ευόσμου-Ελπίδες Καρδίτσας, Βασίλισσα Θράκης-ΠΑΟΚ, Τρίκαλα 2011- Άρης, Καστοριά-Δόξα 2016. Ρεπό: Αγρ. Αστέρας Αγίας Βαρβάρας.


Σχολιασμος