Ήττα εντός προγράμματος, Γιάννενα WFC-Αγρ. Αστ. Ευόσμου 0-2

30.05.2021 Αναγνώστηκε 391 φορές

Στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Α΄ Εθνικής γυναικών,  τα Γιάννενα WFC γνώρισαν την ήττα εντός έδρας με 0-2, από την δυνατή ομάδα του Αγροτικού Αστέρα Ευόσμου, η οποία πρωταγωνιστεί στο φετινό Πρωτάθλημα, και παρέμειναν στους 12 βαθμούς, ενώ  από την άλλη, η ομάδα του Ευόσμου συνεχίζει  στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Ήττα εντός προγράμματος, Γιάννενα WFC-Αγρ. Αστ. Ευόσμου 0-2

Αγωνιστικά, το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται  τόσο την κατοχή της μπάλας, όσο και τις ευκαιρίες. Στο δεύτερο ημίχρονο ωστόσο, οι φιλοξενούμενες ήταν εκείνες που κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο, αιφνιδιάζοντας μάλιστα με ένα γρήγορο γκολ και δημιουργώντας αρκετές απειλές.

Η πρώτη καλή στιγμή σνήκε στον Αγροτικό, όταν στο 17΄ η Παπαδοπούλου βρήκε ωραία την Τσουκαλά, η οποία με κεφαλιά δεν κατάφερε να ''νικήσει'' την Χατζηλαζάρου, απομακρύνοντας προσωρινά την μπάλα και στην επαναφορά η μπάλα βρέθηκε στα πόδια της Καλτσίδη, η οποία επιχείρησε το σουτ, με την Νικοπούλου να διώχνει τελευταία στιγμή.

Στο 35΄ πραγματοποιήθηκε η πρώτη απειλή από πλευράς γηπεδούχων, με το δυνατό σουτ της Δασιοπούλου από κοντά να καταλήγει άουτ.

Στο 43΄ η Δημητρίου έκανε την σέντρα και η Καλτσίδη με σουτ, έστειλε την μπάλα στην αγκαλιά της Χατζηλαζάρου.

Το 0-0 δεν άλλαξε μέχρι και την λήξη του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενες μπήκαν δυναμικά, ανοίγοντας το σκορ στο 51΄με έναν παράδοξο τρόπο, όταν η Παπαδοπούλου εκτέλεσε κόρνερ και η Χατζηγιαννίδου επιχειρώντας ψηλοκρεμαστό σουτ στόχευσε το οριζόντιο δοκάρι και εν συνεχεία η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα για το 0-1.

Στο 58΄ οι γηπεδούχες θέλησαν να απαντήσουν με το σουτ της Μαργώνη να περνά πάνω από τα δοκάρια της αντίπαλης εστίας.

Στο 77΄ μια...γιαννιώτισσα πλήγωσε την ομάδα των Ιωαννίνων, καθώς η Δημητρίου(η οποία κατάγεται από τα Γιάννενα), πέτυχε το 0-2, όταν αρχικά σούταρε εντός περιοχής, η Χατζηλαζάρου απέκρουσε χωρίς να μπλοκάρει και στην επαναφορά η ίδια παίκτρια με δυνατό σουτ διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Στο 90΄ η Κεχαγιά από κοντά στόχευσε το δοκάρι της Χατζηλαζάρου και το 0-2 παρέμεινε μέχρι την λήξη της αναμέτρησης.

Διαιτησία: Πίγγιου (Ράπτης- Στόλη) Συνδέσμου Θεσπρωτίας

Γιάννενα WFC (Ανέστης Ζώης): Χατζηλαζάρου, Νικολάου, Μπεκιάρη, Τσιούρη (90΄Ντόβα), Νικοπούλου, Μαργώνη, Σεφεριάδη (55΄ Κώτση), Παπαδημητρίου, Καραγιαννίδου (90΄ Μπούμπα), Κατσάνου, Δασιοπούλου (90΄ Τόλη)

Αγρ. Αστ. Ευόσμου (Γλυκερία Γκατζογιάννη): Ριζοπούλου, Χατζηγιαννίδου, Πύθουλα, Τοσουνίδου (83΄ Μουστακλή), Δημητρίου, Κεχαγιά, Σακελλάρη, Καλτσίδη (92΄ Μπίνια), Τσουκαλά (92΄ Πολυχρονίδου), Μπούκα (83΄Πεχλιβάνη), Παπαδοπούλου (54΄Παράσχου).

Αγγελική Σιώλου

Σχολιασμος