Το τρίτο ημίχρονο από το Γιάννενα WFC- Δόξα Δράμας (video)

16.05.2021 Αναγνώστηκε 288 φορές

Μετά το τέλος της αναμέτρησης Γιάννενα WFC-Δόξα Δράμας 2016 η σκόρερ  των δύο τερμάτων, Ελπίδα Κατσάνου, ο πρόεδρος της ομάδας Μιχάλης Τσίντας και ο νέος  προπονητής της, Ανέστης Ζώης , μίλησαν στους δημοσιογράφους σχολιάζοντας  αυτή τους την νίκη.

Το τρίτο ημίχρονο από το Γιάννενα WFC- Δόξα Δράμας (video)

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Μιχάλης Τσίντας : «Τεράστια νίκη, η σημερινή»

Για την σημερινή  σημαντική νίκη: « Καταρχήν, να σας ευχαριστήσω που είσαστε εδώ και μας παρακολουθείτε. Πραγματικά είναι μια μεγάλη νίκη, τεράστια νίκη σήμερα. Θέλω να ευχαριστήσω τα κορίτσια μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου. Κάναμε το αδύνατο, δυνατό, έδωσαν την ψυχή τους, βοήθησαν και το νέο τους προπονητή, δεν έχω λόγια για αυτά τα κορίτσια. Τεράστια επιτυχία και σίγουρα αλλάζουμε αυτή την στιγμή επίπεδο, με αυτή την νίκη, γιατί η Δόξα είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα, όπως είδατε κι εσείς. Είμαι ευτυχισμένος».

Για το αν  η ομάδα θεωρείται ρυθμιστής στο φετινό Πρωτάθλημα: «Από το 2015 που ο κ. Παύλου, δημιούργησε αυτή την ομάδα, ο στόχος μας είναι αυτός, να κάνουμε μία ομάδα, η οποία να είναι αντάξια της πόλης των Ιωαννίνων. Είμαστε κοντά στην ομάδα, παλεύουμε για το  καλό των κοριτσιών, και θέλουμε την βοήθεια των Ιωαννίνων, της Περιφέρειας, του Δήμου και Γιαννιωτών επιχειρηματιών, για να μπορέσουμε να μην αγωνιούμε για να τα βγάλουμε πέρα».

Για το εξ αναβολής παιχνίδι και το υπόλοιπο πρόγραμμα: « Το εξ αναβολής θα γίνει στις 26 Μαΐου, έχουμε ήδη δώσει την ημερομηνία στην ΕΠΟ. Τώρα για τα υπόλοιπα, οι ομάδες που ξεχωρίζουν είναι ο ΠΑΟΚ, ο Άρης,  η Λάρισα και ο Αγροτικός Αστέρας Ευόσμου, είναι σίγουρα οι ομάδες  που ξεχωρίζουν,οι υπόλοιπες ομάδες είναι στην ίδια κατάσταση, και σήμερα κερδίσαμε μια πολύ δυνατή ομάδα και είμαι ευτυχής για αυτό. Πιστεύω πως αν συνεχίσουμε έτσι, θα σώσουμε την παρτίδα...».

Ανέστης Ζώης: «Μια νέα εμπειρία για εμένα, να ολοκληρώσουμε με αξιοπρέπεια το Πρωτάθλημα»

Για το νικηφόρο ντεμπούτο του και τα συναισθήματά του: «Είναι μια νέα εμπειρία για εμένα, δεν είχα ασχοληθεί ξανά με το γυναικείο ποδόσφαιρο. Να δώσω τα συγχαρητήρια στα κορίτσια, έδωσαν και την ψυχή τους για να πάρουμε  αυτόν τον αγώνα, ήταν πολύ σημαντικό για εμάς, μας δίνει δύναμη για την συνέχεια.  Βλέπω κάποια κορίτσια που τους αρέσει πάρα πολύ αυτό που κάνουν και θα δουλέψουμε για να βελτιωθούμε στην συνέχεια και να παρουσιάσουμε ένα καλύτερο πρόσωπο».

Για το αν κάτι ‘’ξεκλείδωσε ‘’ σε αυτές τις πρώτες ημέρες και η ομάδα πέτυχε δύο τέρματα: «Σε δύο ημέρες δεν μπορείς να αλλάξεις πολλά πράγματα. Σίγουρα τα κορίτσια έδειξαν πως ήθελαν αυτόν τον αγώνα, προσπάθησαν για αυτό και το καταφέραμε».

Για τους στόχους που έχει για το υπόλοιπο της χρονιάς: «Στόχος είναι να τελειώσουμε με αξιοπρέπεια τους αγώνες, να είμαστε σοβαροί, πειθαρχημένοι και να προσπαθούμε να παίζουμε όσο γίνεται καλύτερο ποδόσφαιρο...».

Ελπίδα Κατσάνου: «Θα προσπαθήσω να βάλω όσα περισσότερα γκολ μπορώ»

Για την σημερινή της νίκη και την επίτευξη των δύο τερμάτων: «Θα προσπαθήσω να βάλω όσα περισσότερα γκολ μπορώ, στην ομάδα είμαι πρώτη σκόρερ, τώρα για το Πρωτάθλημα είναι λίγο δύσκολο, γιατί υπάρχουν ομάδες όπως ο ΠΑΟΚ που έχει πολύ δυνατές παίκτριες, θα δείξει η συνέχεια. Έχουν μείνει τέσσερις πολύ κρίσιμοι αγώνες, να δούμε αν θα μείνουμε και στην κατηγορία, ήδη έχουμε πάρει 9 βαθμούς, θα δούμε στην πορεία».

Για το τί είπαν στα αποδυτήρια για την κρισιμότητα του συγκεκριμένου αγώνα: «Εμείς προσπαθούμε να δίνουμε το 100 % σε κάθε αγώνα, δεν μιλάμε για την οποιαδήποπε ομάδα, μιλάμε μόνο για εμάς...».





Σχολιασμος