Ποδαρικό με νίκη για τον Ζώη, Γιάννενα-Δράμα 2-0

16.05.2021 Αναγνώστηκε 452 φορές

Την τρίτη της νίκη στο Πρωτάθλημα της Α΄ Εθνικής Γυναικών, πέτυχε η ομάδα των Ιωαννίνων, η οποία επικράτησε εντός έδρας με 2-0 της Δόξας Δράμας 2016 στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής  του 1ου ομίλου και έφτασε τους 9 βαθμούς, προσπερνώντας παράλληλα την ομάδα της Δράμας, με την οποία ισοβαθμούσαν μέχρι πρότινος.

Ποδαρικό με νίκη για τον Ζώη, Γιάννενα-Δράμα 2-0

Θετικό το πρόσημο στα εντός έδρας παιχνίδια, θετικό όμως και το ξεκίνημα του Ανέστη Ζώη στον πάγκο της ομάδας, καθώς προ ολίγων ημερών ανέλαβε την γυναικεία ομάδα, μετά την αποχώρηση του Αντώνη Κοζανίτη.

Αγωνιστικά, οι φιλοξενούμενες μπήκαν καλύτερα στο ξεκίνημα της αναμέτρησης, ωστόσο μετά το πέρας του τετάρτου, ανέβασαν στροφές και οι παίκτριες των Ιωαννίνων, οι οποίες έχοντας «πρωτεργάτρια»  την Κατερίνα Παπαδημητρίου, δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες και πίεσαν για το γκολ. Πιο συγκεκριμένα, στο 17΄ η Παπαδημητρίου επιχείρησε σουτ, με την μπάλα να περνά αουτ, ενώ στο 20΄ η ίδια παίκτρια βρήκε ωραία την Κατσάνου, η οποία από κοντά δεν κατάφερε να νικήσει την αντίπαλη τερματοφύλακα.

Στο 29΄ ήρθε και η πρώτη ουσιαστική απειλή από πλευράς φιλοξενούμενων, όταν από χτύπημα φάουλ η Τουρεντζόγλου βρήκε το οριζόντιο δοκάρι της Χατζηλαζάρου.

Στο 32΄ η Παπαδημητρίου και πάλι έκανε την σέντρα στην Καραγιαννίδου, εκείνη έκανε το σουτ με την Γαβριηλίδου να μπλοκάρει πέφτοντας.

Το 0-0 δεν άλλαξε μέχρι και την λήξη του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, δυναμικά και πάλι μπήκε η ομάδα της Δράμας, καθώς είχε καλή στιγμή στο 57΄, όταν από  το κόρνερ της Μπιζεργιανίδου, η Χατζηλαζάρου απέκρουσε εντυπωσιακά με το ένα χέρι.

Στο 61΄ η τερματοφύλακας των γηπεδούχων, μπλόκαρε το σουτ  της Τουρεντζόγλου.

Στο 69΄ τα Γιάννενα WFC άνοιξαν το σκορ, όταν η Νικοπούλου εκτέλεσε φάουλ από το κέντρο του γηπέδου, η μπάλα βρέθηκε  στα πόδια της Κατσάνου κι εκείνη με ωραίο πλασέ, σημείωσε το 1-0.

Με δεύτερο δοκάρι ''απάντησαν'' οι φιλοξενούμενες στο 72΄, από το σουτ της Εξουζίδου.

Στο 84΄ με δεύτερο προσωπικό τέρμα η Κατσάνου διαμόρφωσε το τελικό 2-0, όταν από το κόρνερ της Καραγιαννίδου, εκείνη με κεφαλιά βρήκε για δεύτερη φορά δίχτυα, χαρίζοντας  ακόμη μία πολύτιμη νίκη στην ομάδα της.

Διαιτησία: Πίγγιου (Αθανασίου- Μώκος) Συνδέσμου Θεσπρωτίας

Γιάννενα WFC (Ανέστης Ζώης): Χατζηλαζάρου, Νικολάου, Μπεκιάρη, Γιωτίτσα, Νικοπούλου, Τσιούρη (30΄ Σκούρου (85΄ Τόλη)), Μαργώνη, Παπαδημητρίου, Καραγιαννίδου (85΄Γκλίναβου), Κατσάνου (85΄ Κώτση), Δασιοπούλου (60΄ Ράπτη).

Δόξα Δράμας 2016: Γαβριηλίδου, Κοτσάκι, Ζήση (90΄Πουλούδη), Ιτεμπέ, Μπαντή (58΄ Πουλιούδη), Χατζηιωάννου (90΄ Κελεμπέκη), Σωμάδη, Εξουζίδου, Τουρεντζόγλου, Μπιζεργιανίδου (83΄ Κοσκερίδου), Τζιντζόγλου.

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΣΙΩΛΟΥ

Σχολιασμος