Συναινετικό διαζύγιο Γιάννενα WFC-Κοζανίτη

13.05.2021 Αναγνώστηκε 384 φορές

Παρελθόν αποτελεί από την τεχνική ηγεσία τη γυναικείας ποδοσφαιρικής ομάδας Γιάννενα WFC ο Αντώνης Κοζανίτης.

Συναινετικό διαζύγιο Γιάννενα WFC-Κοζανίτη

ΜπορεΊ για κάποιους ο λόγος της αποχώρησης του προπονητή να μην είναι γνωστός ωστόσο το PASsports.gr επικοινώνησε τόσο με τον πρόεδρο Κώστα Παύλου όσο και με τον προπονητή Αντώνη Κοζανίτη και οι δύο σε δηλώσεις τους μας επιβεβαίωσαν ότι το διαζύγιο είναι συναινετικό μιας και οι δύο πλευρές στην αρχική τους συμφωνία ήταν ότι όταν ξεκινήσουν οι ακαδημίες του ΑΤΛΑ ο κ.Κοζανίτης θα διακόψει τη συνεργασία του με τη γυναικεία ομάδα μιας και θα συνεχίσει το έργο του στις ακαδημίες όπου ήταν προπονητής πριν αναλάβει τις γυναίκες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις που έκαναν στο PASsports ο Κώστας Παύλου και ο Αντώνης Κοζανίτης:

Κώστας Παύλου (πρόεδρος Γιάννενα WFC): "Θα ήθελα να ενημερώσω ότι με τον Αντώνη Κοζανίτη η αρχική μας συμφωνία ήταν να αποχωρήσει από την ομάδα όταν ξεκινήσουν οι προπονήεις στις ακαδημίες του ΑΤΛΑ για να συνεχίσει εκεί το έργο του. Η συνεργασία μας με τον κ. Κοζανίτη ήταν άψογη όλο το διάστημα που ήταν προπονητής στην ομάδα μας, χαίρει της εκτίμησης μας και κατανοούμε πλήρως τη δέσμευση του. Του ευχόμαστε ότι καλύτερο στο έργο του και ελπίζουμε στο μέλλον να ξανασυναντηθούν οι δρόμοι μας".

Αντώνης Κοζανίτης: "Μετά από 80 ημέρες πολύ δύσκολης κουραστικής και επίπονης δουλειάς με την γυναικεία ομάδα κατάφερα να επαναφέρω την ομάδα σε επίπεδο πρωταγωνιστικό και να γευτούν όλοι την γεύση των νικών και όχι τις συνεχόμενες αποτυχίες και ήττες. Είμαι σίγουρος και πεποισμένος ότι η ομάδα με το υλικό που έχει θα καταλήξει στις υψηλές θέσεις τις βαθμολογίας. Αυτή τη στιγμή θέλω να αφοσιωθώ με όλες τις δυνάμεις μου και γνώσεις μου στην Ακαδημία μας ATLAS στο δύσκολο έργο που έχουμε αναλάβει για να εξελίξουμε κ να βοηθήσουμε τους νεαρούς μας αθλητές".

ΧΡ.ΚΑΛΥΒΑΣ

Σχολιασμος