Ήττα με 6-0 από τον ΠΑΟΚ για τα Γιάννενα WFC

09.05.2021 Αναγνώστηκε 233 φορές

Στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Α΄ Εθνικής Γυναικών, ο πρωτοπόρος ΠΑΟΚ φιλοξένησε στο προπονητικό κέντρο  Νέας Μεσημβρίας τα Γιάννενα WFC και επικράτησε με το εμφατικό 6-0, διατηρώντας το απόλυτο των νικών στο φετινό Πρωτάθλημα.

Ήττα με 6-0 από τον ΠΑΟΚ για τα Γιάννενα WFC

Ο ΠΑΟΚ ήταν ανώτερος καθ΄όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, και με τα δύο χατ τρικ των Στράντζαλη και Σπυριδωνίδου, πέτυχε μια εμφατική νίκη, ενώ από την άλλη, τα Γιάννενα εμφανίστηκαν με αρκετές απουσίες και αρκετά νέα πρόσωπα στην αρχική τους ενδεκάδα, κάποια από τα οποία έκαναν και την παρθενική τους εμφάνιση στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Στα πρώτα λεπτά αν και ο ΠΑΟΚ είχε την κατοχή, η γιαννιώτικη ομάδα στάθηκε αρκετά καλά αμυντικά,  και στο 13΄ η Χατζηλαζάρου μπλόκαρε το σουτ της Σπυριδωνίδου, έπειτα από πάσα της Πατερνά.

Στα μισά του πρώτου μέρους ο «δικέφαλος»  ανέβασε στροφές με αποτέλεσμα στο 34΄να καταφέρει να ανοίξει το σκορ, όταν η Νικολάου ανέτρεψε την Στράντζαλη μέσα στην περιοχή, με την δεύτερη να αναλαμβάνει την εκτέλεση από τα 11 βήματα, ''γραφοντας'' το 1-0.

Λίγο αργότερα και στο 38΄, η Πατερνά με την Σπυριδωνίδου συνεργάστηκαν ωραία, με την  Σπυριδωνίδου από κοντά να βρίσκει δίχτυα για το 2-0.

Στην εκπνοή του ημιχρόνου, η Σπυριδωνίδου με δεύτερο προσωπικό τέρμα, σημείωσε το 3-0, με προβολή, έπειτα από ασίστ της Πούλιου.

Στην επανάληψη της αναμέτρησης, οι γηπεδούχες συνέχισαν στο ίδιο μοτίβο, καθώς στο 46΄ ήρθε και το 4-0, όταν από το κόρνερ της Βαρδαλή, η Στράντζαλη με σουτ εντός περιοχής, πέτυχε το 4-0, με το δεύτερο προσωπικό τέρμα και για εκείνη.

Στο 52΄ η Σπυριδωνίδου πέτυχε χατ τρικ, ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 5-0.

Στο 72΄ η Σπυριδωνίδου στόχευσε το οριζόντιο δοκάρι της Χατζηλαζάρου, ενώ  η τερματοφύλακας των Ιωαννίνων στο 83΄απέκρουσε το σουτ της Πούλιου.

Στην αμέσως επόμενη στιγμή, από την εκτέλεση κόρνερ της Βαρδαλή, η Στράντζαλη πέτυχε χατ τρικ, με σουτ από κοντά, διαμορφώνοντας το τελικό 6-0.

Μετά από αυτή την νίκη ο ΠΑΟΚ έφτασε τους 15 βαθμούς, ενώ τα Γιάννενα WFC παρέμειναν στους 6.

Διαιτησία:Λαμπρίδης (Κουπαράνη-Αδραμάνης) Συνδέσμου Πέλλας

ΠΑΟΚ (Πέριτσα Κρίστιτς):Νάση, Σμιλίκοβιτς (λ.τρ. 36’Πίτσιου), Γκάτσου, Γκαραμπέτσα (60’ Κωνσταντινίδου), Νεφρού, Πατερνά, Κακαμπούγκη, Στράντζαλη, Βαρδαλή, Σπυριδωνίδου, Πούλιου.

Γιάννενα WFC (Αντώνης Κοζανίτης): Χατζηλαζάρου, Νικολάου, Νικοπούλου (86΄Οικονομίδη), Παπαδημητρίου, Μπεκιάρη, Μαργώνη, Δασιοπούλου, Κώτση (59’ Αυγέρη), Τσιούρη (59’ Μπούμπα), Καραγιαννίδου, Κούκια  (46΄Γκλίναβου).

Επιμέλεια: Αγγελική Σιώλου

Σχολιασμος