Παρελθόν από τον Βόλο ο Λόπεθ

20.04.2021 Αναγνώστηκε 344 φορές

Το παχινίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα ήταν το τελευταίο του Άνχελ Λόπεθ στο τιμόνι του Βόλου καθώς από σήμερα ο Ισπανός τεχνικός αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ομάδας της Μαγνησίας.

Παρελθόν από τον Βόλο ο Λόπεθ

Ο 38χρονος Ισπανός προπονητής είχε εξαιρετική πορεία με την ομάδα του Βόλου τη φετινή σεζόν και την έφερε στην 7η θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, ενώ και στα play out βρίσκεται στην πρώτη θέση με 4 βαθμούς διαφορά με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Τη Δευτέρα όμως ο ισχυρός άνδρας της ομάδας και δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, συναντήθηκε με τον Λόπεθ και του ανακοίνωσε ότι η ομάδα θα πορευθεί με άλλον προπονητή τη νέα χρονιά. 

Οι δύο πλευρές αποφάσισαν να χωρίσουν από τώρα τους δρόμους τους, 3 αγωνιστικές πριν το φινάλε των play out. Στα παιχνίδια του Βόλου που απομένουν με τον Απόλλωνα Σμύρνης εκτός, την ΑΕΛ εντός, και τον Ατρόμητο εκτός έδρας την τεχνική καθοδήγηση της ομάδας θα έχει ως μέλος του τεχνικού επιτελείου ο Κώστας Μπράτσος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΝΠΣ Βόλου:

"Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασία της με τον Ισπανό τεχνικό Ανχελ Λόπεθ και τον βοηθό του Βιτσιόζο Μπουένο Ντάνιελ.

Η ΠΑΕ Βόλος ευχαριστεί τον Ανχελ Λόπεθ για την προσφορά του στην επιτυχημένη πορεία της ομάδας τη φετινή περίοδο και του εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρα του.

Ο Ανχελ Λόπεθ θα παραμείνει για πάντα φίλος της ομάδας".


Σχολιασμος