Τρίτο ημίχρονο από το Γιάννενα WFC- ΓΠΟ Καστοριάς (video)

18.04.2021 Αναγνώστηκε 461 φορές

Μετά το τέλος της αναμέτρησης Γιάννενα WFC- ΓΠΟ Καστοριάς, η σκόρερ του ''χρυσού'' τέρματος Ελπίδα Κατσάνου, ο πρόεδρος της ομάδας Μιχάλης Τσίντας και ο προπονητής της, Αντώνης Κοζανίτης, μίλησαν στους δημοσιογράφους σχολιάζοντας την νίκη, αλλά και το Πρωτάθλημα γυναικών.

Τρίτο ημίχρονο από το Γιάννενα WFC- ΓΠΟ Καστοριάς (video)

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Ελπίδα Κατσάνου: «Θέλαμε πολύ την νίκη και θα παλέψουμε για την παραμονή»

Για τον τρόπο που μπήκε το γκολ και την αναμέτρηση: «Πήρε περίεργη τροχιά η μπάλα, θέλαμε πολύ την νίκη έπρεπε να μπει ένα γκολ, τα καταφέραμε και μπήκε το φάουλ.

Είμαστε πολύ χαρούμενες που νικήσαμε, κοιτάμε τον επόμενο αγώνα την Κυριακή. Θέλουμε να παραμείνουμε στην κατηγορία χωρίς  να δυσκολευτούμε, θα δείξει η πορεία.

Την προηγούμενη Κυριακή παίξαμε μια πολύ καλή ομάδα, με τον Άρη και κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε, δεν μπορέσαμε να κερδίσουμε και σίγουρα η σημερινή νίκη μας δίνει ώθηση να συνεχίσουμε».

Μιχάλης Τσίντας:«Στόχος μας η παραμονή»

Για τα συναισθήματα του για το παιχνίδι:

«Καταρχήν να πω και πάλι καλή χρονιά στα εντός έδρας παιχνίδια μας, ήταν μια νίκη μετά από πάρα πολύ καιρό και είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι για αυτό, είχαμε ένα άτυχο αποτέλεσμα στην Θεσσαλονίκη, με τον Άρη. Σήμερα τα κορίτσια τα έδωσαν όλα, οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο, ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι, θα χαρακτήριζα δίκαιη την νίκη μας. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν καλύτερη η Καστοριά, μπήκαμε στο δεύτερο με τις οδηγίες του Αντώνη Κοζανίτη καλύτερα, ευτυχήσαμε να βάλουμε ένα γκολ και ευτυχώς κερδίσαμε, Είναι κάτι που το θέλαμε πολύ»
Για τις προσδοκίες του και την συνέχεια του Πρωταθλήματος:
«Δυστυχώς το πρόγραμμα είναι έτσι, που εμείς , είμαστε κατά κάποιο τρόπο αδικημένοι, γιατί έχουμε έξι παιχνίδια εκτός  τέσσερα παιχνίδια στην έδρας μας, αυτό πιστεύω  θα το δει η ΕΠΟ και θα το διορθώσει, από εκεί και πέρα πάμε να χτυπήσουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Στόχος μας είναι η παραμονή στην κατηγορία, τα κορίτσια το θέλουμε έχουμε στις προπονήσεις 23 άτομα, υπάρχει ενθουσιασμός, υπάρχει η θέληση από τα κορίτσια και πιστεύω πως τελικά θα το καταφέρουμε».

Αντώνης Κοζανίτης :« Η νίκη είναι αφιερωμένη στην Τσιούρη, να δημιουργήσουμε για να υπάρξει συνέχεια...»


Για τα συναισθήματα του μετά την νίκη: «Ανάμεικτα τα συναισθήματα, γιατί θα πρέπει να αναφερθώ σε αυτό που απασχολεί όλους, τον κορωνοϊό, και η μόνη διασκέδαση αυτή την στιγμή στα Γιάννενα, είναι ο ΠΑΣ Γιάννινα, και να δώσω συγχαρητήρια στον ΠΑΣ  για την πορεία που έκανε, για το καλό ποδόσφαιρο που παίζει, για την εικόνα που έχει σαν ΠΑΣ Γιάννινα, εμείς είμαστε όλοι ΠΑΣ Γιάννινα και με αυτό θέλω να πω, πως κι εμείς σαν γυναικεία ομάδα, θέλουμε να κάνουμε κάτι ανάλογο με τον ΠΑΣ, δηλαδή να δημιουργήσουμε μια ομάδα με παίκτριες κυρίως από τα Γιάννενα, οι οποίες  θα αγωνίζονται για την πόλη μας, θα διασκεδάζουν και θα είναι μια πολύ καλή εικόνα για την πόλη των Ιωαννίνων.

Όσον αφορά το σημερινό παιχνίδι, εδώ και ενάμιση μήνα δουλεύουμε πάρα πολύ σκληρά, έχουμε κάνει πάνω από 40 προπονήσεις, και αυτό γιατί έχουμε  27 ποδοσφαιρίστριες, και οι περισσότερες δεν έχουν παίξει ποτέ ποδόσφαιρο, επομένως δεν μας ενδιαφέρει να κερδίζουμε, αλλά να φτιάξουμε μια ομάδα και να αφήσουμε μια παρακαταθήκη για τους επόμενους προπονητές και τις επόμενες κοπέλες, γιατί πιστεύω όπως το ανδρικό ποδόσφαιρο στα Γιάννενα έχει πάρα πολύ ταλέντο, το βλέπω καθημερινά στις ακαδημίες, είμαι πεπεισμένος, και σίγουρος ότι τον Σεπτέμβριο στα Γιάννενα  εάν με το καλό μείνουμε στην Α΄ Εθνική, θα υπάρχει πληθώρα κοριτσιών που θα παίζουν ποδόσφαιρο, αυτός είναι και ο αρχικός στόχος της ομάδας μας.

Στο σημερινό παιχνίδι, δεν μπήκαμε καθόλου καλά, γιατί πολλές ποδοσφαιρίστριες παίζανε για πρώτη φορά ποδόσφαιρο, το παιχνίδι με τον Άρη  ήταν διαφορετικό, σήμερα εμείς έπρεπε να δημιουργήσουμε, και στο πρώτο ημίχρονο ο αντίπαλος έπαιξε πάρα πολύ καλά, εμείς αυτό που θέλαμε ήταν το μηδέν και να μην δεχθούμε τέρματα, και να προσπαθήσουμε στο δεύτερο να βγάλουμε τους αυτοματισμούς, αυτούς τους οποίους γνωρίζουμε πολύ καλά, ότι μπορούν να βγούνε και βγήκαν για γυναικείο ποδόσφαιρο αρκετοί αυτοματισμοί.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν καθαρά δικό μας, και δεν μας ενδιαφέρει το σκορ, μας ενδιαφέρει ότι ήμασταν πολύ καλύτεροι.

Συγχαρητήρια στις κοπέλες, γιατί είναι πολύ δύσκολο αυτό που κάνουν και μέσα από πολύ δουλειά θα φτιάξουμε μια πολύ καλή ομάδα, όχι για εμάς, αλλά για την πόλη μας».
Για το τι ειπώθηκε στο ημίχρονο εντός αποδυτηρίων:
«Στα αποδυτήρια αυτό που είπαμε, πως αν δεν αλλάξουμε την εικόνα, δυστυχώς δεν θα μπορέσουμε να κερδίσουμε κάτι από αυτόν τον αγώνα, δεν θέλαμε απλά να κερδίσουμε, θέλαμε να βελτιωθεί η ομάδα. Θέλουμε να έρχεται ο κόσμος και να ευχαριστιέται  ποδόσφαιρο, αυτό είναι η πεμπτουσία του γυναικείου ποδοσφαίρου και έχουμε περάσει πολλά για να φτάσουμε στο σημερινό αποτέλεσμα».
Για την εικόνα της ομάδας μετά από δύο αγωνιστικές:
«Την νίκη την αφιερώνουμε στην άτυχη, Σοφία Τσιούρη, η οποία έπαιξε με τον Άρη και τραυματίστηκε σοβαρά από χτύπημα αντιπάλου της, μας έλειπε και η Γιωτίτσα, μια από τις πιο έμπειρες παίκτριες..».

Σχολιασμος