Καταιγιστικός ο Θεσπρωτός, 6-0 τον Απόλλωνα Λάρισας

23.01.2023 Αναγνώστηκε 406 φορές

Με εντυπωσιακό τρόπο πέτυχε την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα ο Θεσπρωτός, καθώς επικράτησε με το ευρύ 6-0 του Απόλλωνα Λάρισας για την 12η αγωνιστική του Βορείου Ομίλου της Super League 2.

 

Καταιγιστικός ο Θεσπρωτός, 6-0 τον Απόλλωνα Λάρισας

Η ομάδα του Χουάν Ραμόν Ρότσα έκανε ένα αγωνιστικό ξέσπασμα στο ματς που έγινε στο Δημοτικό Στάδιο της Ηγουμενίτσας και έφτασε στη πρώτη της νίκη μετά από 12 αγώνες. Πάντως, ο Θεσπρωτός παραμένει στη τελευταία θέση της βαθμολογίας με 6 βαθμούς, ενώ ο Απόλλων Λάρισας βρίσκεται στην 13η με 9 βαθμούς.

Χαρακτηριστικό της αλλαγής του αγωνιστικού προσώπου του Θεσπρωτού το γεγονός πώς σε ένα παιχνίδι πέτυχε 6 γκολ, ενώ 7 είχε σημειώσει στα προηγούμενα 11 παιχνίδια. Λόγω της βροχής και της λάσπης το ματς έγινε σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο.

Τα τέρματα για την ομάδα της Ηγουμενίτσας πέτυχαν οι Δρίτσας (7′, 47′), Ρούσης (77′, 87′),  ο τερματοφύλακας Τσιμόπουλος (85′, πεν.) και ο Κωνσταντίνου (90+3′).Την επόμενη αγωνιστική, ο Θεσπρωτός έχει ρεπό.

Θεσπρωτός (Ρότσα): Τσιμόπουλος, Βασιλάκης (88′ Μαρτίνεζ), Γώγος, Ρίζος, Κωνσταντίνου, Μίγγος (70′ Λύγκας), Πανταζέλος (88′ Ντόντης), Χατζάκος, Οικονομίκος (46′ Ρούσης), Μπίκας (79′ Φακκής), Δρίτσας.

Απόλλων Λάρισας (Στουρνάρας): Οικονομόπουλος, Κοτσιανούλης, Ζαχαράκης, Ποτόσογλου, Μπαλογιάννης, Κλιγγόπουλος, Αυλωνίτης (66′ λ.τ Ούμολι), Χαλάτσης, Καλούσης, Διβανές (52′ Μπεκιαρίδης), Νούσιος.

ΦΩΤΟ: Χρήστος Τσόντζος 

Σχολιασμος