Θεσπρωτός: Ισόπαλος με Παναθηναϊκό B'(2-2), τίμησε Καλιτζάκη

14.11.2022 Αναγνώστηκε 361 φορές

Δεύτερη διαδοχική ισοπαλία στο πρωτάθλημα της Super League 2 για τον Θεσπρωτό, ο οποίος αναδείχτηκε ισόπαλος με σκορ 2-2 με τον Παναθηναϊκό Β' στο Δημοτικό Στάδιο Ηγουμενίτσας.

Θεσπρωτός: Ισόπαλος με Παναθηναϊκό B'(2-2), τίμησε Καλιτζάκη

 Πριν την έναρξη του αγώνα με τον Παναθηναϊκό Β’, η ΠΑΕ Θεσπρωτός τίμησε τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή των «πρασίνων» Γιάννη Καλιτζάκη για την προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο, δίνοντάς του ένα υπέροχο κάδρο που αναφέρει : «Πολλοί ποδοσφαιριστές είχαν την ευκαιρία να γράψουν ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Λίγοι όμως είχαν την ικανότητα να αφήσουν τη σφραγίδα όπως εσύ… Γιάννη Καλιτζάκη». Τη βράβευση έκανε ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας Ιωάννης Λώλος.

Στο αγωνιστικό σκέλος, ο Θεσπρωτός αναδείχτηκε ισόπαλος με σκορ 2-2 με το «τριφύλλι» για την 2η αγωνιστική και έχει δυο βαθμούς στο πρωτάθλημα. Το 1-0 ήρθε για τον Θεσπρωτό στο 27’ με κεφαλιά του Μπίκα. Στο 53’ ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε σε 1-1 με ωραία ατομική ενέργεια του Αθανασακόπουλου. Η ομάδα της Ηγουμενίτσας πήρε εκ νέου το προβάδισμα στο σκορ στο 55’, όταν ο Πέρεθ μπήκε από αριστερά στην περιοχή, σούταρε με δύναμη και σημείωσε το 2-1. Το 2-2 ήρθε στο 83' καθώς από κίνηση του Μαρτίνη από αριστερά και γύρισμα, ο Σαρδέλης με σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής ισοφάρισε για τον Παναθηναϊκό.

Θεσπρωτός: Τσιμόπουλος, Βασιλάκης, Γώγος, Ρίζος, Βαλέντε, Μίγγος (87’ Σεμερτζάκης), Διγκόζης (66’ Λύγκας), Μπίκας (46’ Πέρεθ), Δρίτσας (74’ Χατζάκος), Κωνσταντίνου, Μπονίγια (87’ Πανταζέλος).

Παναθηναϊκός Β΄: Μαργκόνο, Τουρκοχωρίτης (46’ Σαρδέλης), Εμπό, Σιδεράς (76’ Καρβούνης), Μαρτίνης, Ηλιάδης, Βουτσάς, Αλμπάνης, Αθανασακόπουλος, Ταβάρες, Tερεζίου (46’ Μπιλάλ).

 

Σχολιασμος