Ισοπαλία για Θεσπρωτό στη πρεμιέρα (1-1) στις Σέρρες

07.11.2022 Αναγνώστηκε 160 φορές

Ισόπαλος με σκορ 1-1 με τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες αναδείχτηκε ο Θεσπρωτός στη πρεμιέρα του πρωταθλήματος στον Βόρειο όμιλο της Super League 2.

Ισοπαλία για Θεσπρωτό στη πρεμιέρα (1-1) στις Σέρρες

Η ομάδα της Ηγουμενίτσας απέδωσε όμορφο ποδόσφαιρο στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και παίζοντας έξυπνα το σύστημα των αντεπιθέσεων, απέσπασε την ισοπαλία στις Σέρρες.

Μάλιστα, είχε δυο δοκάρια και αρκετές ακόμη σημαντικές ευκαιρίες να κερδίσει τον αγώνα. Μόλις στο 4’ Ο Θεσπρωτός άγγιξε το γκολ, όταν ο Βασιλάκης έστειλε με κεφαλιά τη μπάλα να χτυπήσει στο οριζόντιο δοκάρι του Γιαννίκογλου. Ο τερματοφύλακας του Πανσερραϊκού είχε τη βοήθεια της αριστερής δοκού στο 25', οπότε και αποκρούστηκε το σουτ του Δρίτσα.

Στο δεύτερο  ημίχρονο συνεχίστηκε ο ίδιος ρυθμός με τους γηπεδούχους να απαντούν κι εκείνοι με δοκάρι στο 65' όταν σε δυνατό σουτ του Καρασαλίδης η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Τσιμόπουλου. Στο 65' ο Θεσπρωτός κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ, όταν ο Δρίτσας νίκησε με σουτ τον Γιαννίκογλου για το 0-1 . Οι Σερραίοι ισοφάρισαν στο 80' με πέναλτι. Ο Κατσαντώνης 'βούτηξε' σε μαρκάρισμα του Τσιμόπουλου και ο διαιτητής υπέδειξε την εσχάτη των ποινών. Ο  Σαΐντ που ανέλαβε την εκτέλεσή του διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Πανσερραϊκός (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Γιαννίκογλου, Δεληγιαννίδης (72′ Ζέρης), Πεταυράκης, Καρασαλίδης, Παντεκίδης, Σιόντης (76′ Στίνα), Σοφιανός, Ανάκογλου (65′ Κατσαντώνης), Μούργος (76′ Μυστακίδης), Κανίς, Σαΐντ.

Θεσπρωτός (Χουάν Ραμόν Ρότσα): Τσιμόπουλος, Γώγος, Βασιλάκης, Βαλέντε, Ρίζος, Μπίκας (65′ Λύγκας), Κωνσταντίνου, Μίγγος, Διγκόζης (82′ Πανταζέλος), Δρίτσας (82' Μαντζουρανάκης), Μπονίγια.

 Ευχαριστήριο για τη φιλοξενία

"Η ΠΑΕ Θεσπρωτός επιθυμεί να εκφράσει τις ευχαριστίες της προς τη διοίκηση της ΠΑΕ Πανσερραϊκός αλλά και τους φιλάθλους της Σερραϊκής ομάδας, για την άψογη φιλοξενία που έτυχε η ομάδα μας στο χθεσινό παιχνίδι στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος της Super League -2.
Αυτονόητη η υποχρέωσή μας ν' ανταποδώσουμε την εξαίρετη φιλοξενία στην αναμέτρηση του δεύτερου γύρου στην Ηγουμενίτσα¨, ανέφερε η ανακοίνωση της ΠΑΕ για τη φιλοξενία.

 

Σχολιασμος