Κύπελλο Ελλάδος: Αποκλείστηκε ο Θεσπρωτός (1-2) από τη Βέροια

08.10.2022 Αναγνώστηκε 442 φορές #Κύπελλο Ελλάδας

Την ήττα με σκορ 1-2 για τη Δ’ Φάση του Κυπέλλου Ελλάδος γνώρισε το απόγευμα ο Θεσπρωτός από τη Βέροια στο Δημοτικό Στάδιο Ηγουμενίτσας και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του θεσμού.

 

Κύπελλο Ελλάδος: Αποκλείστηκε ο Θεσπρωτός (1-2) από τη Βέροια

Στο πρώτο του επίσημο παιχνίδι της σεζόν που ήταν για το Κύπελλο, ο Θεσπρωτός δεν τα κατάφερε και ηττήθηκε από τη «βασίλισσα του βορρά», περιμένοντας πλέον την έναρξη του πρωταθλήματος της Super League 2 και την αναμέτρηση εκτός έδρας με τον Πανσερραϊκό.

Με το ξεκίνημα του αγώνα, ο γκολκίπερ Παππάς νίκησε στο τετ α τετ τον Φασίδη, ενώ στο 6’ ο Βασιλάκης πήρε την κεφαλιά εντός περιοχής αλλά ο Παπαδόπουλος απέκρουσε τη μπάλα. Οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να πάρουν κεφάλι στο σκορ στο 37’.

Από μπαλιά του Ντουμάνη, ο Φασίδης με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-1, σκορ με το οποίο πήγαν οι δυο ομάδες στα αποδυτήρια. Τα πράγματα για την ομάδα της Ηγουμενίτσας κύλησαν στραβά και στο ξεκίνημα της επανάληψης. Συγκεκριμένα, στο 51’ καταλογίστηκε πέναλτι από τον διαιτητή Μπούμπα σε ανατροπή του Μπουόλι από τον Βασιλάκη. Ο Μπουόλι ανέλαβε να το εκτελέσει στο επόμενο λεπτό, κάνοντας το 0-2.

Στο 75’ ο γκολκίπερ του Θεσπρωτού Παππάς πραγματοποίησε εξαιρετική επέμβαση σε δυνατό σουτ από τον Μπουκουβάλα.

Η ομάδα του Ρότσα έφτασε κοντά στο να μειώσει το σκορ στο 83’, όταν σε σέντρα του Μαντζουρανάκη, ο Κωνσταντίνου έπιασε το μονοκόμματο σουτ, όμως η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ. Τελικά οι γηπεδούχοι κατάφεραν να μειώσουν για το τελικό 1-2 στο 90+4’ με κεφαλιά του Μπονίγια.

Διαιτησία: Μπούμπας (Θανασιάς- Λιόντος)

Θεσπρωτός (Χουάν Ραμόν Ρότσα): Παππάς, Βαλιέντε (64' Τρομπούκης), Βασιλάκης, Γώγος (59' Σεμερτζάκης), Ρίζος, Μίγγος, Διγκόζης (59' Μαντζουρανάκης), Δρίτσας (59' Μπίκας), Κωνσταντίνου, Λύγκας (66' Μαρτίνες), Μπονίγια.

Βέροια (Κώστας Ανυφαντάκης): Παπαδόπουλος, Ντουμάνης, Παπαχρήστος (76' Μουχάλης), Περδίκης, Στίκας, Μπλέτσας, Ορφανίδης (76' Κατσούκης), Φασίδης (67' Ισαακίδης), Μπελεβώνης (53' Μασούρας), Μπουκουβάλας, Μπουόλι.

φωτογραφία: Χρήστος Τσόντζος

Σχολιασμος