Ηττήθηκε από την ΑΕΚ Β'(0-1) ο Καραϊσκάκης Άρτας(video)

19.02.2022 Αναγνώστηκε 388 φορές

Την ήττα με σκορ 0-1 από την ΑΕΚ Β' γνώρισε ο Καραϊσκάκης Άρτας στο Δημοτικό Στάδιο Αγίων Αναργύρων για την 20η αγωνιστική στον Νότιο όμιλο της Super League 2.

 

 

Ηττήθηκε από την ΑΕΚ Β'(0-1) ο Καραϊσκάκης Άρτας(video)

Μετά από τέσσερα αρνητικά αποτελέσματα, η ΑΕΚ Β' επέστρεψε στις νίκες με το πρώτο επαγγελματικό γκολ του Αλέξη Γκολφίνου στο 50'.

Στο πρώτο μέρος, η ΑΕΚ είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, όμως η αρτινή ομάδα είχε σημαντικές ευκαιρίες για γκολ με τον Γκίνη να επεμβαίνει όπου χρειάστηκε για να κρατήσει ανέπαφη την εστία του, ενώ ακυρώθηκε γκολ του Κλιγγόπουλου ως οφσάιντ.

Στο 50’ Ο Γιαννούτσος έκανε σέντρα από αριστερά, ο Γκολφίνος πήρε την κεφαλιά, η μπάλα κόντραρε, αλλά με γυριστό σουτ σε δεύτερο χρόνο την έστειλε στα δίχτυα για το 0-1.

Πέρα από το γκολ του Γκολφίνου, η ΑΕΚ είχε καλή στιγμή στο 56' με τον Γιούση. Στις καθυστερήσεις, ο Γιούσης απέφυγε τον Λαζάρεφ έστειλε την μπάλα πάνω στον Βαν Ίπερεν που έδιωξε πάνω στη γραμμή και στη συνέχεια ο Κοσίδης έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι.
Μετά από αυτό το αποτέλεσμα η Ένωση ανέβηκε προσωρινά στην τρίτη θέση έχοντας 32 βαθμούς, ενώ ο Καραϊσκάκης παρέμεινε στους 17, έχοντας έναν βαθμό περισσότερο από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Διαιτησία: Μπούμπας(Λιόντος- Διαμάντης)

Καραϊσκάκης( Κώστας Φραντζέσκος): Λαζάρεφ, Πριόνας, Τάμπας, Κρισμάρεβιτς, Κορέλας (61′ Ναζίμ), Ντοναλντόνι, Μίλιτς, Κλιγγόπουλος, Βαν Ίπερεν, Βαφειάδης (61′ Νταλακούρας), Ενρίκε.

ΑΕΚ Β'(Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Γκίνης, Ραντόνια (90' Σταμούλης), Γιαννούτσος, Λάτσι, Κορνέζος, Μουστακόπουλος, Ρουκουνάκης (77′ Παρράς), Γιούσης, Τζούντα Γκαρσία (90' Γεωργέας), Μιτάι, Γκολφίνος (70′ Κοσίδης).

Σχολιασμος