Nίκη ανάσα για Καραϊσκάκη Άρτας, βαριά ήττα για Θεσπρωτό

24.01.2022 Αναγνώστηκε 275 φορές

Σπουδαία νίκη βαθμολογικής σημασίας πέτυχε ο Καραϊσκάκης Άρτας που επικράτησε με 2-1 του Ηρόδοτο για την 15η αγωνιστική στον Νότιο όμιλο, ενώ ο Θεσπρωτός υπέστη βαριά ήττα στην Ηγουμενίτσα με 1-5 από τον Ηρακλή για τον Βόρειο Όμιλο.

 

Nίκη ανάσα για Καραϊσκάκη Άρτας, βαριά ήττα για Θεσπρωτό

Οι Αρτινοί με λυτρωτή τον Ναζίμ που σκόραρε στις καθυστερήσεις του αγώνα στο Δημοτικό Στάδιο Αγίων Αναργύρων επικράτησε με σκορ 2-1 του Ηρόδοτου και έχει 12 βαθμούς.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τον Ηρόδοτο με τον Γκόμεζ να ανοίγει μόλις στο 3΄λεπτό το σκορ με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ με την μπάλα να βρίσκει αρχικά στο δοκάρι και στη συνέχεια πάνω στον Χουάντερσον και να καταλήγει στα δίχτυα. Η αρτινή ομάδα απάντησε άμεσα και ισοφάρισε σε 1-1 στο 11’, όταν από εκτέλεση φάουλ του Τάμπα ο Ναζίμ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Εκεί που όλα έδειχναν πώς το παιχνίδι θα λήξει ισόπαλο, η ομάδα της Ηπείρου έφτασε στη νίκη- ανατροπή στο 90+2’. Έπειτα από αδράνεια της άμυνας των φιλοξενούμενων, ο Σταματής έστρωσε στον Ναζίμ και εκείνοςμε δυνατό συρτό σουτ νίκησε τον Λουτριώτη για το τελικό 2-1.
Καραϊσκάκης Άρτας: Χουάντερσον, Τάμπας, Μπεκατώρος, Κλιγγόπουλος, Κρισμάρεβιτς, Βαφειάδης (65΄Γλυνός), Πέδρο Ενρίκε, Ναζίμ, Σταματής, Ρούνεϊ (65΄Γαλεάδης), Ντοναλντόνι (72΄Κορέλας)
Ηρόδοτος: Λουτριώτης, Γκόμεζ (57΄Σταμπουλίδης), Καργιωτάκης (40΄Μακρυδάκης), Κόρτσαμ, Αρναούτογλου (79΄Χατζησάββας), Ρουσσάκης, Καντέ, Μπαρμπόσα, Βρεττός, Κατίδης (79΄Γκίνη) Χαλκιαδάκης.

Βαριά ήττα για τον Θεσπρωτό
Τέλος στα θετικά αποτελέσματα του Θεσπρωτού έβαλε ο Ηρακλής που επικράτησε για την 15η αγωνιστική με σκορ 1-5 στο ματς που έγινε στο Δημοτικό Στάδιο Ηγουμενίτσας.

Ο χορός των γκολ άνοιξε στο 22΄ με τον Πατράλη να κάνει το 0-1. Το 0-2 ήρθε στο 37΄ με σκόρερ αυτή τη φορά τον Κάκκο, ενώ οκτώ λεπτά μετά, ήταν σειρά του Χρουσιέλ να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα και να γράψει το 0-3. Στο 53’ η ομάδα του Ρότσα μείωσε σε 1-3 με τον Ραμίρεζ, αλλά στο επόμενο λεπτό ο Τότσκας έκανε το 1-4. Το τελικό 1-5 διαμορφώθηκε στο 57’ με το δεύτερο διαδοχικό γκολ του Τόμας στο πρωτάθλημα.
Θεσπρωτός (Ρότσα): Κίναλης, Βαλιέντε (46′ Διγκόζης), Γώγος, Βασιλάκης (46′ Ρομέρο), Ντι Αλέσιο, Γκανσιέρ, Ζιώγας, Ραμίρεζ (70′ Πούφλης), Γεωργούσης (46′ Σαραντίδης), Κωνσταντίνου, Μπονίγια (70′ Βαταμίδης).

Ηρακλής (Γεωργιάδης):Παλαβράκης, Πανάγου, Πήλιος, Χρουσιέλ, Σγουρής, Πατράλης, Ε. Παπαστεριανός (78′ Άλεξιτς), Τότσκα (70′ Μπαλικτσής), Καρτσάμπας (65′ Μπαστακός), Τόμας (70′ Βιτίνιο), Κάκκο (65′ Μασούρας).

 

Σχολιασμος