Κράτησε το εντός έδρας αήττητο ο Θεσπρωτός, 0-0 με ΑΕΛ

20.01.2022 Αναγνώστηκε 362 φορές

Παίζοντας εξαιρετική άμυνα, ο Θεσπρωτός αναδείχθηκε ισόπαλος χωρίς σκορ με την ΑΕΛ, σε εξ΄αναβολής παιχνίδι για την 11η αγωνιστική της Superleague 2.

 

Κράτησε το εντός έδρας αήττητο ο Θεσπρωτός, 0-0 με ΑΕΛ

Σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι, με ελάχιστες φάσεις, οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που προσπάθησαν να ελέγξουν την κατοχή της μπάλας, χωρίς όμως να καταφέρουν να απειλήσουν την εστία του Θεσπρωτού.

Ο Κωνσταντίνου προσπάθησε να απειλήσει με δύο εκτελέσεις φάουλ, στο 10′ και το 15΄, οι οποίες σταμάτησαν στον Θεοδωρόπουλο, με την ΑΕΛ να έχει την πρώτη καλή ευκαιρία του αγώνα στο 16΄, όταν ο Όγκμποε πήρε την κεφαλιά, μετά από εκτέλεση φάουλ του Γιάκου, όμως η μπάλα κατέληξε λίγο άουτ. Δέκα λεπτά αργότερα ο Κολομπίνο απείλησε τον Κίναλη με κοντινό σουτ που κατέληξε στα χέρια του Κίναλη, ενώ την ίδια τύχη είχε στο 30΄ η ατομική προσπάθεια και το σουτ του Νικολιά και στο 34΄ η κεφαλιά του Γκοτζαμανίδη.

Στο ίδιο τέμπο ξεκίνησε και το β΄ μέρος με τον Ακούνια στο 54΄ να έχει εκτέλεση φάουλ πάνω από τα δοκάρια. Δύο λεπτά πιο μετά οι Γεωργούσης και Κωνσταντίνου είχαν διπλή φάση για να βάλουν μπροστά στο σκορ τους κιτρινόμαυρους. Η ΑΕΛ είχε την πρώτη σημαντική της φάση στο 68΄, όταν ο Γλυνός βρέθηκε απέναντι από τον Κίναλη, όμως το σουτ του κατέληξε πάνω στον τερματοφύλακα του Θεσπρωτού. Ο Ηλιάδης στο 85΄ είχε την πιο μεγάλη στιγμή της Λάρισας στο β΄ μέρος για να σκοράρει, αλλά το σουτ του Ηλιάδη μετά την κεφαλιά πάσα του Όγκμποε έφυγε εκτός εστίας.

Ο Μπονίγια στις καθυστερήσεις είχε ένα άστοχο σουτ, στην εξωτερική πλευρά των διχτύων, όμως η ΑΕΛ με τον Ακούνια στο 94΄ έφτασε μια άνασα από το 0-1, όμως ο ουρουγουανός σπατάλησε κλασική ευκαιρία σε τετ-α-τετ, για να αποδράσουν οι φιλοξενούμενοι με τη νίκη από την Ηγουμενίτσα.

Στο ημίχρονο του παιχνιδιού πραγματοποιήθηκε και η βράβευση της ΠΑΕ ΑΕΛ από την αντίστοιχη του Θεσπρωτού. Την τιμητική πλακέτα παρέλαβε ο μεγαλομέτοχος των “βυσσινί”, Αλέξης Κούγιας, από τα χέρια του αντιπεριφερειάρχη Θεσπρωτίας, Θωμά Πιτούλη.

Θεσπρωτός (Ρότσα): Κίναλης, Βαλιέντε, Ντ΄Αλέσιο, Βασιλάκης, Σαραντίδης (80΄Διγκόζης), Λύγκας (70΄Ρομέρο) Κωνσταντίνου, Ραμίρεζ (80′ Γώγος), Γεωργούσης (63΄Μπονίγια), Ζιώγας, Γκανσιέρ.

ΑΕΛ (Γκουτσίδης): Θεοδωρόπουλος, Παπαγεωργίου Α., Ομάρ, Ηλιάδης, Γκοτζαμανίδης, Κολομπίνο, Γλυνός (90′ Μαυριάς), Νικολιάς (59′ λ.τρ. Ραμίρεζ), Ογκμπόε, Γιάκος (82′ Παπαγεωργίου Κ.) Ακούνια.

Πηγή: www.theball.gr

Σχολιασμος