Η ΠΑΕ Θεσπρωτός θα τιμήσει την Α.Ε. Λάρισας

19.01.2022 Αναγνώστηκε 404 φορές

Η ΠΑΕ Θεσπρωτός συνεχίζοντας το σερί των βραβεύσεων ομάδων και ποδοσφαιριστών που έχουν ‘γράψει’ ένδοξες σελίδες και έχουν σημαντική προσφορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο, θα τιμήσει την ομάδα της Λάρισας.

 

Η ΠΑΕ Θεσπρωτός θα τιμήσει την Α.Ε. Λάρισας

Η απονομή τιμητικής πλακέτας στην ιστορική ομάδα της Θεσσαλίας θα γίνει την Τετάρτη 19 Ιανουαρίου, στο περιθώριο του εξ αναβολής αγώνα με την Αθλητική Ένωση Λάρισας, στο Δημοτικό Στάδιο Ηγουμενίτσας.
Την τιμητική πλακέτα θα απονείμει στον πρόεδρο και μεγαλομέτοχο της ομάδας της Λάρισας Αλέξη Κούγια, ο αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Θεσπρωτίας  Θωμάς Πιτούλης.
Υπενθυμίζουμε ότι η Λάρισα είναι η μοναδική ομάδα της Περιφέρειας που στέφθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδας (περίοδο 1987-88), ενώ έχει κατακτήσει δύο φορές τον τίτλο της Κυπελλούχου και έχει καταγράψει σημαντικές νίκες σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Mε απουσίες στο σημερινό ματς

Με απουσίες ο Θεσπρωτός κόντρα στην Α.Ε. Λάρισας με στόχο τη συνέχιση των θετικών αποτελεσμάτων
Με αρκετές απουσίες ο Θεσπρωτός θα υποδεχτεί αύριο (Τετάρτη 19.1.2022, ώρα 3.00 μ.μ.) την Α.Ε. Λάρισας στο εξ αναβολής παιχνίδι για την 11η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Betsson Super League -2.
Εκτός αποστολής είναι οι τραυματίες Πατσέκο, Πούφλης, οι ‘μόνιμοι’ απόντες Κολτσίδας και Μπίκας και οι Στεργίου Μπαλός, Ρούσης.
Στον αντίποδα επιστρέφουν οι Βαλέντε και Σταυρίδης.
Παρά τις ελλείψεις πάντως στην ομάδα της Ηγουμενίτσας υπάρχει αισιοδοξία για συνέχιση των θετικών αποτελεσμάτων.

Σχολιασμος