Ισοφαρίστηκε στο φινάλε ο Καραϊσκάκης(1-1) με Αστέρα Βλαχιώτη

16.12.2021 Αναγνώστηκε 360 φορές

Τη νίκη μέσα από τα χέρια του έχασε ο Καραϊσκάκης Άρτας που ισοφαρίστηκε στο φινάλε από τον Αστέρα Βλαχιώτη στη Σπάρτη για την 8η αγωνιστική του Νότιου ομίλου της Super League 2.

 

 

Ισοφαρίστηκε στο φινάλε ο Καραϊσκάκης(1-1) με Αστέρα Βλαχιώτη

Μετά το νικηφόρο αποτέλεσμα στην Άρτα την περασμένη αγωνιστική με αντίπαλο τον Εργοτέλη, ο Καραϊσκάκης βρέθηκε μία ανάσα με το να φύγει με το διπλό από τη Σπάρτη αλλά ο Λεωνιδόπουλος με γκολ στο φινάλε έσωσε τον βαθμό για την ομάδα του.

Οι Αρτινοί προηγήθηκαν στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους, όταν ο Τάμπας σέντραρε και ο Ρούνεϊ με κεφαλιά σημείωσε το 0-1.

Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του παιχνιδιού.  Μετά από παράλληλο γύρισμα του Παπουλή ο Λεωνιδόπουλος με πλασέ στο δεύτερο δοκάρι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 1-1.

Διαιτητής: Μπαΐλης (Πρέβεζας/Λευκάδας) Βοηθοί: Φραγκούλης (Πρέβεζας/Λευκάδας) - Φίλος (Βοιωτίας)

Αστέρας Βλαχιώτη (Κώστας Βελιτζέλος): Αθανασόπουλος, Αναστασόπουλος, Τουλίκας (82' Οφορίκουε), Λάμτσε, Ζάννης (46′ Τσίπρας), Μαϊσουράτζε, Σοκολάροφ, Λεωνιδόπουλος, Ζαΐμι (75' Ρόδης), Παπούλης, Σάνι (34′ λ.τρ. Ντούνης)

Καραϊσκάκης (Ντράγκαν Τζουκάνοβιτς) : Χουάντερσον, Τάμπας, Μπεκατώρος, Κλιγγόπουλος, Γλυνός, Κρισμάρεβιτς, Ρουμπανγκούκα (82' Γαλεάδης), Ναζίμ, Σταματής (76' Βαφειάδης), Ρούνεϊ, Ντοναλντόνι (63' Δερμιτζάκης)

Σχολιασμος