Σπουδαίο διπλό για Θεσπρωτό, 0-1 τον Ολυμπιακό Βόλου

16.12.2021 Αναγνώστηκε 378 φορές

Σπουδαία νίκη πέτυχε ο Θεσπρωτός στη Νεάπολη του Βόλου, επικρατώντας με σκορ 0-1 του Ολυμπιακού Βόλου και σκαρφάλωσε στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας στον Βόρειο Όμιλο της Superleague 2. 

Σπουδαίο διπλό για Θεσπρωτό, 0-1 τον Ολυμπιακό Βόλου

 Το μοναδικό γκολ της συνάντησης σημείωσε ο Ραμίρεζ στο 31ο λεπτό.

Ο Θεσπρωτός είχε την πρώτη καλή στιγμή στο ματς με τον Κωνσταντίνου να σουτάρει και τον Ξενοδόχοφ να μπλοκάρει.

Στο 6ο ο Σιαφάς είχε μια κεφαλιά άουτ και στο 12′ ο ίδιος παίκτης έφτασε κοντά στην ισοφάριση αλλά ο Κίναλης έδιωξε σωτήρια.

Ο Ραμίρεζ στο 31ο λεπτό με πλασέ από πλάγια θέση νίκησε τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού για το 0-1, σκορ που κράτησε ο Θεσπρωτός μέχρι την ανάπαυλα, παρά τις προσπάθειες των γηπεδούχων στο α΄ μέρος.

Στο 37΄ ο Μπάτροβις με σουτ και στο 39΄ ο Φιλίποβιτς με κεφαλιά απείλησαν, αλλά ο Κίναλης μπλόκαρε. Στο 44΄ ο Κόκας είχε μεγάλη ευκαιρία, όμως ο Κίναλης απομάκρυνε το κοντινό του σουτ.

Το β΄ μέρος είχε λίγες φάσεις με τον Θεσπρωτό να ελέγχει τον ρυθμό του αγώνα και τους κιτρινόμαυρους να φτάνουν αρκετές φορές κοντά σε ένα δεύτερο γκολ.

Στο 74΄ ο Γώγος έστειλε τη μπάλα άουτ από πλεονεκτική θέση σε μια αντεπίθεση του Θεσπρωτού. Ζιώγας (77′) και Λύγκας (90′) δοκίμασαν με μακρινά σουτ τον Ξενοδόχοφ, ο οποίος απομάκρυνε δύσκολα.

Διαιτητής: Τσοπουλίδης (Ξάνθης)
Βοηθοί: Δίπλαρης (Καρδίτσας), Ζίρδας (Δράμας)
Ολυμπιακός Βόλου (Καγιέχα): Ξενοδόχοβ, Γραικός, Κόκας (53’ Να’ά), Φιλίποβιτς, Παπακώστας, Κόλα (62’ Κατσούκης), Σκοπελίτης (80’ Χατζηπιρπιρίδης), Κιτόκο, Σιαφά, Μπάτροβιτς (53’ Βερνάρδος), Κουντουριώτης (62’ Σουλεϊμάν).

Θεσπρωτός (Ρότσα): Κινάλης, Βαλέντε, Ντ’ Αλέσσιο, Γώγος, Γκανσιέ, Ζιώγας, Κωνσταντίνου, Ραμίρεζ (82’ Βαταμίδης), Σαραντίδης, Στεργίου(62’ Λύγκας), Πουφλής (46’ Ρομέρο).

Πηγή: www.theball.gr 

Σχολιασμος