Κρίθηκε στο πρώτο μέρος, Καραϊσκάκης- Κηφισιά 0-2

13.11.2021 Αναγνώστηκε 251 φορές

Την ήττα από την Κηφισιά με σκορ 0-2  γνώρισε ο Καραϊσκάκης Άρτας για την 2η αγωνιστική στον Νότιο Όμιλο της Super League 2.

Κρίθηκε στο πρώτο μέρος, Καραϊσκάκης- Κηφισιά 0-2

Η αρτινή ομάδα μετά τη νίκη στην πρεμιέρα με αντίπαλο την Επισκοπή στην Κρήτη, δεν κατάφερε να διπλασιάσει τα θετικά αποτελέσματα και ηττήθηκε από την ομάδα των βορείων προαστίων Αττικής στην αναμέτρηση που έγινε το Σάββατο στο Δημοτικό Στάδιο Αγίων Αναργύρων.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο σκορ στο 23' με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ντοριβάλ. Στο 32' ο Γλυνός αποβλήθηκε, άφησε τους Αρτινούς με δέκα και τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα για την Κηφισιά που έφτασε στο 0-2 με τον Καραγκούνη στο 39'.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Κηφισιά ουσιαστικά έκανε διαχείριση του αποτελέσματος, παρά τις όποιες προσπάθειες των γηπεδούχων. Οι φιλοξενούμενοι πλησίασαν και σε τρίτο γκολ στο 87′, αλλά το σουτ του Αγγελόπουλου σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

ΑΕ Καραϊσκάκης (Ντρ. Τζουγκάνοβιτς): Χουάντερσον, Τάμπας, Μπεκατώρος, Κλιγγόπουλος, Γλυνός, Βαφειάδης, Ναζίμ (70′ Γαλεάδης), Δερμιτζάκης, Σταματής (70′ Φετεινίδης), Ρούνεϊ, Ντοναλντόνι (35′ Ρουμπανγκούκα).

Κηφισιά (Ν. Κούστας): Μιχελής, Πριόνας, Σωτηράκος, Αρτυματάς, Γκότοβος (81′ Μκρτσιάν), Οικονομίδης, Ντοριβάλ, Καλλέργης, Παπασάββας (73′ Αγγελόπουλος), Τετέι (81′ Τζέλης) Καραγκούνης (59′ Κρητικός).

Σχολιασμος