Ιστορικό εντός έδρας ματς με Πιερικό για Θεσπρωτό

13.11.2021 Αναγνώστηκε 325 φορές

Το πρώτο του εντός έδρας παιχνίδι στην ιστορία του για το πρωτάθλημα της Β'Εθνικής (Super League 2) δίνει αύριο ο Θεσπρωτός με αντίπαλο τον Πιερικό (15.00) στο Δημοτικό Στάδιο Ηγουμενίτσας.

Ιστορικό εντός έδρας ματς με Πιερικό για Θεσπρωτό

Ο αγώνας θα γίνει στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Βόρειου Ομίλου της Super League 2.

H ομάδα της Ηγουμενίτσας ηττήθηκε στην πρεμιέρα από την Αναγέννηση στην Καρδίτσα(1-0) και θέλει αύριο να συνδυάσει με ένα θετικό αποτέλεσμα ένα ιστορικής σημασίας παιχνίδι.

Εξάλλου, ιστορική χαρακτήρισε την αυριανή μέρα και ο προπονητής Χουάν Ραμόν Ρότσα, μιλώντας στο theball.gr.

Tα εισιτήρια του αγώνα τιμώνται στα 10 και 15 ευρώ 

Τα ισχύοντα υγειονομικά μέτρα για τους φιλάθλους:

Σημειώνεται ότι γα την είσοδο των φιλάθλων στο γήπεδο, τηρούνται απαρέγκλιτα οι υγειονομικές οδηγίες που δόθηκαν λόγω πανδημίας. Η είσοδος επιτρέπεται σε πλήρως εμβολιασμένους θεατές και σε όσους διαθέτουν πιστοποιητικό νόσησης σύμφωνα με τις παρ. 2 και 3 του άρθρου 9. Το πιστοποιητικό για νοσήσαντες εκδίδεται 30 ημέρες μετά τον πρώτο θετικό έλεγχο και ισχύει έως 180 ημέρες μετά τη νόσηση.

Οι ανήλικοι άνω των 12 και έως 17 ετών προσκομίζουν PCR test 72 ωρών ή Rapid test 48 ωρών. Οι ανήλικοι έως και 12 ετών επιτρέπεται να εισέρχονται και με αρνητικό αυτοδιαγνωστικό self test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα. Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική καθ’ όλη την διάρκεια παραμονής στο γήπεδο.

Διαιτητής ο Μπούμπας

Ο Κ. Μπούμπας από την ΕΠΣ Ηπείρου θα διευθύνει την αυριανή αναμέτρηση του Θεσπρωτού με τον Πιερικό.

Βοηθοί του θα είναι οι Φραγκούλης( (Πρέβεζας/Λευκάδας) και  Φαλτακάς (Γρεβενών). Τέταρτος θα είναι ο Μπαΐλης (Πρέβεζας/Λευκάδας) και παρατηρητής ο Πουλημάς (Κέρκυρας).

φωτό: theball.gr

Σχολιασμος