Προπονητής στον Ηρόδοτο ο Γιάννης Τάτσης

22.08.2021 Αναγνώστηκε 175 φορές

Την τεχνική ηγεσία του Ηροδότου που θα αγωνιστεί στη Super League 2 ανέλαβε ο Γιαννιώτης προπονητής Γιάννης Τάτσης.

Προπονητής στον Ηρόδοτο ο Γιάννης Τάτσης

Ο Τάτσης επιστρέφει και πάλι στην Κρήτη, μιας και εργάστηκε σε Εργοτέλη, Χανιά αλλά ήταν και πρώτος προπονητής στον Πλατανιά με τον οποίο λίγο έλειψε στα μπαράζ με τον ΟΦΗ το 2019 να πανηγυρίσει την άνοδο στη Super League.

Η Ανακοίνωση της ΠΑΕ Ηρόδοτος

Προπονητής του Ηροδότου επίσημα θεωρείται ο Γιάννης Τάτσης. Επιστροφή στην Κρήτη για τον 49χρονο τεχνικό μετά το πέρασμα του από την ΑΕΛ και την Καλλιθέα.
Η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση της υπό σύσταση ΠΑΕ ΗΡΟΔΟΤΟΣ ανακοινώνει την πρόσληψη του Γιάννη Τάτση στη θέση του προπονητή της ομάδας μας.

Καλωσορίζουμε τον Γιάννη Τάτση στην οικογένεια του ΗΡΟΔΟΤΟΥ και ευχόμαστε, να έχουμε μία από κοινού επωφελής και εποικοδομητική συνεργασία.

Το προφίλ:

Ο Γιάννης Τάτσης έχει γεννηθεί στις 25 Αυγούστου 1972 και έχει διαγράψει σημαντική πορεία στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ταύτισε την ποδοσφαιρική του καριέρα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, όπου αγωνίστηκε τρεις φορές και στις τρεις κατηγορίες, ενώ επίσης φόρεσε τη φανέλα του Απόλλωνα Σμύρνης, αγωνιζόμενος και στο Κύπελλο UEFA, του Πανηλειακού, του Ακράτητου και της Καλλιθέας, στην μεγάλη κατηγορία.

Πέρασε σε μικρότερες κατηγορίες από την Καβάλα και τον Πυργετό όπου ολοκλήρωσε τη διαδρομή του ως παίκτης.

Στους πάγκους κάθισε για πρώτη φορά το 2001, παίρνοντας το χρίσμα με την Κ17 του ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ στη συνέχεια μεταπήδησε στην Κ20. Το ταξίδι στην Κρήτη το πραγματοποίησε, έπειτα από τέσσερα χρόνια για να αναλάβει τα ηνία του ΑΟ Τυμπακίου.

Μετακόμισε στον Εργοτέλη, ως βοηθός προπονητή, ενώ στη συνέχεια ανέλαβε τους Νέους Εργοτέλη. Από το 2017 ήταν βοηθός προπονητή στον ΑΟΧ/Κισσαμικό και στη συνέχεια τον Οκτώβριο του 2018 ανέλαβε τα ηνία του Πλατανιά μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2020 για να ακολουθήσει στην συνέχεια η Καλλιθέα, η ΑΕΛ και εκ νέου η Καλλιθέα από την οποία αποχώρησε στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Μία απο τις σημαντικότερες στιγμές της προπονητικής του καριέρας, είναι αδιαμφισβήτητα η πορεία του Πλατανιά, που τον οδήγησε στα μπαράζ ανόδου από την Β’ Εθνική στην Super League 1, όπου έχασε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή την άνοδο σ’ ένα δραματικό παιχνίδι με αντίπαλο τον ΟΦΗ.»

Σχολιασμος