Υποβιβάστηκε στη Football League o Καραϊσκάκης Άρτας

18.05.2021 Αναγνώστηκε 268 φορές

Δεν κατάφερε να αποφύγει τον υποβιβασμό στη Football League o Καραϊσκάκης Άρτας που ηττήθηκε με σκορ 0-3 από την Ιεράπετρα στην τελευταία αγωνιστική των play out της Super League 2, ενώ στην κατηγορία παρέμειναν τα Τρίκαλα και η Δόξα Δράμας που επικράτησαν με 3-1 του Απόλλωνα Λάρισας και 1-2 της Παναχαϊκής αντίστοιχα.

Υποβιβάστηκε στη Football League o Καραϊσκάκης Άρτας

Οι Αρτινοί δεν κρατούσαν την τύχη στα χέρια τους, μιας και ήθελαν νίκη κόντρα στην Ιεράπετρα και την ίδια στιγμή τα Τρίκαλα ή η Δόξα να έχαναν βαθμούς. Τελικά, δεν έκαναν ούτε το χρέος τους, καθώς αποδείχτηκαν κατώτεροι των περιστάσεων και γνώρισαν την ήττα με 0-3 στο Δημοτικό Στάδιο Αγίων Αναργύρων από την υποβιβασμένη εδώ και αγωνιστικές Ιεράπετρα με γκολ των Γκίνη, Κούστα, Τσιλιγγίρη.

Η ομάδα της Άρτας αδίκησε πραγματικά τον εαυτό της στο σημερινό παιχνίδι και χάλασε την καλή εικόνα που είχε στα προηγούμενα ματς του μίνι πρωταθλήματος, δείχνοντας κακό αγωνιστικό πρόσωπο στο πιο κομβικό ματς.

Από εκεί και πέρα, μπορεί να υποβιβάστηκε αγωνιστικά αλλά κανείς δεν ξέρει ποια θα είναι η τύχη της αρτινής ομάδας και της Ιεράπετρας, εφόσον συγχωνευθούν Super League 2 και Football League την ερχόμενη σεζόν.

Στο αγωνιστικό καθαρά σκέλος, οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στο 6’ με τον Χιντζίδη με σουτ που έδιωξε ο Χουάντερσον, ενώ στο 12’ ο Μπεκατώρος έδιωξε τη μπάλα πριν περάσει τη γραμμή από σουτ του Κούστα. Το 0-1 έγινε στο 14’ με σουτ του Γκίνη. 

Ο Καραϊσκάκης δεν βρήκε απάντηση και στο 37’ οι Κρητικοί έφτασαν στο 0-2, όταν ο Κούστα σκόραρε με κεφαλιά από τη σέντρα του Φουάση.

Η ομάδα του Μάγγου απείλησε πριν το ημίχρονο με Ρούνει και σε ακόμη δυο περιπτώσεις που ο Μανουσάκης κράτησε ανέπαφη την εστία του στη γυριστή κεφαλιά προς τα πίσω του Κούστα και το σουτ του Κορέλα, αλλά το γκολ δεν ήρθε με αποτέλεσμα  να δυσκολέψουν τα πράγματα ενόψει επανάληψης.

Η εικόνα των Αρτινών δεν άλλαξε και στο 62’ έγινε το 0-3 με κοντινό πλασέ του Τσιλιγγίρη.

Οι γηπεδούχοι απείλησαν στο 68’ με σουτ του Ναζίμ που εξουδετέρωσε ο γκολκίπερ της Ιεράπετρας. Μέχρι το τελικό σφύριγμα του διαιτητή Μπακογιάννη δεν άλλαξε κάτι και έτσι παρέμεινε το 0-3, αποτέλεσμα που σήμανε τουλάχιστον αγωνιστικά τον υποβιβασμό των Αρτινών.

Καραϊσκάκης (Μάγγος) : Χουάντερσον, Τάμπας, Μπεκατώρος (46' Ρουμπάγκουκα), Φαν Ίπερεν, Χατζηδίμπας, Λόβριτς (82' Γαλεάδης), Μπρέμπος, Ναζίμ, Δούμτσιος (72' Μαύρου), Κορέλας (46' Λουίς Φελίπε), Ρούνεϊ (72' Τσούτσης)

ΟΦ Ιεράπετρας (Καβακάς) : Μανουσάκης, Καψάλης (71' Πριόνας), Χιντζίδης, Σμίλτος, Ζήσης, Λεμονής (86' Παπαδάκης), Φουάσης (86' Κοτόπουλος), Γκίνη, Κούστα (71' Νταλακόστα), Ντούνης (61' Τσιλιγγίρης), Βουό.

Τα αποτέλεσμα της 5ης αγωνιστικής

Παναχαϊκή-Δόξα Δράμας 1-2 (17’ Μπρους, 32’,57’ Μαυριάς)

Τρίκαλα-Απόλλων Λάρισας 3-1(40’ Σταματής, 45’ Ριζογιάννης, 79’ Ευθυμίου- 42’ Τασιουλής).

Καραϊσκάκης Άρτας-ΟΦΙ 0-3(14’ Γκίνη, 37’ Κούστα, 62΄Τσιλιγγίρης).


Σχολιασμος