Παίζει τα «ρέστα» του για την παραμονή ο Καραϊσκάκης

18.05.2021 Αναγνώστηκε 278 φορές

Ο Καραϊσκάκης  παίζει την παραμονή του στους Αγ. Αναργύρους στο σημερινό ματς (15.30) με την Ιεράπετρα , καθώς βρίσκεται στην προτελευταία θέση με 24 βαθμούς και θέλει να φτάσει ή ακόμα και να προσπεράσει τη Δόξα Δράμας ή τα Τρίκαλα που έχουν 25 και 26 βαθμούς αντίστοιχα.

Παίζει τα «ρέστα» του για την παραμονή ο Καραϊσκάκης

Ολοκληρώνεται σήμερα η φάση των play-outs της Super League 2 με τον Καραϊσκάκη να έχει αρκετές ελπίδες να παραμείνει στην κατηγορία παρά το γεγονός ότι εξαρτάται από τα αποτελέσματα που θα φέρουν Δόξα Δράμας και Τρίκαλα.

Η αρτινή ομάδα σε ενδεχόμενο ήττας λέει αντίο στην κατηγορία σε μία πολύ δύσκολη χρονιά για τον σύλλογο, αλλά ακόμα και σε ενδεχόμενο νίκης μπορεί η τύχη να μην είναι με το μέρος της, εκτός και αν η Δόξα Δράμας δεν καταφέρει να κερδίσει εκτός έδρας την Παναχαΐκή που σε όλα τα ματς έχει παίξει για την μεγάλη ιστορία της ή τα Τρίκαλα δεν κερδίσουν τον αδιάφορο Απόλλων Λάρισας στην έδρα τους. Υπάρχει και το ενδεχόμενο της ισοπαλίας κόντρα στον ΟΦΙ, όμως τότε ο Καραϊσκάκης θα θέλει μόνο ήττα της Δόξας στην Πάτρα.

Η αρτινή ομάδα ολοκλήρωσε την μίνι προετοιμασία της για τον (18/5, 15:30, live artagoal.gr by mario) "τελικό παραμονής" απέναντι στον ΟΦ Ιεράπετρας, με πρωινή προπόνηση χθες στο Δημοτικό Γήπεδο Αγίων Αναργύρων στο οποίο βρέθηκε και το artagoal.gr by mario (φωτο).

Προπόνηση έγινε και χθες το απόγευμα, υπό το βλέμμα του Προέδρου, Νίκου Καγιούλη, ο οποίος συνομίλησε με τον Γιάννη Μάγγο για το τελευταίο παιχνίδι της αγωνιστικής δράσης και του εξήρε την σημαντικότητα που έχει το θετικό αποτέλεσμα για την ομάδα. Επίσης, ο Πρόεδρος της ΠΑΕ στην ομιλία του προς τους παίκτες, τους ζήτησε να κάνουν τα μέγιστα ώστε να φτάσουν στην νίκη. Η προεδρική παρουσία στην προπόνηση της ομάδας είχε ως στόχο να ανεβάσει την ψυχολογία των παικτών και να τους εμψυχώσει λίγες ώρες πριν από το πολύ σημαντικό παιχνίδι με τον ΟΦΙ.

Πάντως τα προβλήματα δεν λείπουν για τον Γιάννη Μάγγο, ο οποίος έχει μάθει πλέον να ζει με αυτά και θα πρέπει αύριο να διαχειριστεί την απουσία του βασικού και αναντικατάστατου Παντελή Θεολόγου από το κέντρο της άμυνας, ο οποίος αντικαταστάθηκε λόγω τραυματισμού σχετικά νωρίς στο παιχνίδι της Λάρισας. Από την άλλη επιστρέφουν στην αποστολή οι Κλιγγόπουλος - Κόκας. Αναλυτικά, η αποστολή αποτελείται από τους εξής 24 ποδοσφαιριστές: Χουάντερσον, Μπουργάνης, Σοιλεμέζογλου, Τάμπας, Φετεινίδης, Φαν Ίπερεν, Λόβριτς, Χατζηδίμπας, Κλιγγόπουλος, Μπεκατώρος, Κόκας, Ρουμπανγκούκα, Νταλακούρας, Ναζίμ, Ενγκομπά, Κορέλας, Δερμιτζάκης, Λουίς Φελίπε, Γαλεάδης, Τσούτσης, Μπρέμπος, Ρούνεϊ, Μαύρου, Δούμτσιος.

Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Παπανίκου, Θεολόγου, Παππάς, Γυφτοκώστας και Μαραθωνίτης, καθώς και οι Μπότσαρης, Πάνος, Νασιμέντο και Καζέλης.

Διαιτητές

Διαιτητής: Μπακογιάννης (Αθηνών)

Βοηθοί: Αναστασιάδης (Σερρών) - Δέτση (Αθηνών)

4ος: Τσουκαλάς (Αθηνών)

Παρατηρητής: Σταθόπουλος (Ηλείας)

Πρόγραμμα τελευταίας (5ης) αγωνιστικής play-out (18/5, 15:30)

Παναχαϊκή - Δόξα Δράμας

Τρίκαλα - Απόλλων Λάρισας

Καραϊσκάκης - ΟΦ Ιεράπετρας

πηγή: artagoal.gr

Σχολιασμος