Χαμένη ευκαιρία, Απ.Λάρισας - Καραϊσκάκης 2-2

15.05.2021 Αναγνώστηκε 268 φορές

Παρότι έκανε την ανατροπή του σκορ με δύο γκολ μέσα σε ένα τρίλεπτο, ο Καραϊσκάκης Άρτας δέχτηκε στο τέλος την ισοφάριση από τον Κλάους Αθανασιάδη και έμεινε στο 2-2 με τον Απόλλωνα Λάρισας στη σημερινή αναμέτρηση για την 4η αγωνιστική των Play Out της Super League 2. Πλέον, η αρτινή ομάδα δεν κρατάει την τύχη στα χέρια της καθώς ακόμα και με νίκη στο τελευταίο παιχνίδι με την Ιεράπετρα χρειάζεται να μην νικήσουν τα Τρίκαλα και η Δόξα Δράμας για να αποφύγει τον υποβιβασμό.

Χαμένη ευκαιρία, Απ.Λάρισας - Καραϊσκάκης 2-2

Οι παίκτες του Γιάννη Μάγγου μπήκαν αποφασισμένοι για το διπλό και είχαν την πρώτη καλή στιγμή του αγώνα στο 12' όταν ο Ναζίμ έκανε ένα σουτ από το ημικύκλιο της περιοχής, όμως η μπάλα έφυγε άουτ. Οι Αρτινοί έφτασαν κοντά στο γκολ στο 20' με σουτ του Δούμτσιου, όμως ο Αστράς έδιωξε σωτήρια για τον Απόλλωνα Λάρισας. Με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα ο Καραϊσκάκης δέχτηκε πλήγμα στην άμυνα καθώς τραυματίστηκε ο Θεολόγου και αντικαταστάσθηκε από τον Ρουμπάγκουγκα.

Τελικά οι Λαρισινοί ήταν εκείνοι που άνοιξαν το σκορ στο 32'. Ο Σέχου εκμεταλλεύτηκε αδράνεια της άμυνας του Καραϊσκάκη και με ψηλοκρεμαστό σουτ νίκησε τον Χουάντερσον και έκανε το 1-0. Ο Καραϊσκάκης προσπάθησε να απαντήσει με τον Ρούνεϊ στο 42', όμως το σουτ του το μπλόκαρε ο Άστρας. Στο 44' ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας του Καραϊσκάκη έσωσε τους Αρτινούς από δεύτερο γκολ σε σουτ του Ντα Κάμπο.

Ο Κώστας Φραντζέσκος προσπάθησε να εξασφαλίσει το προβάδισμα της ομάδας του και ο ρυθμός του αγώνα έπεσε στο ξεκίνημα της επανάληψης. Στο 59' ένα σουτ του Μπαλογιάννη το έδιωξε ο Χουάντερσον, ενώ στο 65' ο Μπεκατώρος απείλησε για τον Καραϊσκάκη με εκτέλεση φάουλ, όμως η μπάλα έφυγε άουτ. Το ματς απέκτησε άγρια ομορφιά στο τελευταίο εικοσάλεπτο και εκεί ήταν και όλο το ζουμί της αναμέτρησης. Στο 71' ο Μπρέμπος πήρε την κεφαλιά μετά από σέντρα του Κορέλα, όμως η μπάλα έφυγε άουτ.

Η ισοφάριση για τον Καραϊσκάκη ήρθε στο 84'. Ο Κορέλας εκτέλεσε κόρνερ και στο δεύτερο δοκάρι ο Λόβριτς με προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και ισοφάρισε σε 1-1. Μάλιστα, τρία λεπτά αργότερα η αρτινή ομάδα έφτασε στην ολική ανατροπή του αγώνα. Συγκεκριμένα, στο 87' ο Κορέλας έκανε το σουτ, ο τερματοφύλακας Αστράς απομάκρυνε προσωρινά, η μπάλα ξαναπήγε στον Κορέλα, ο οποίος γύρισε για τον Ρούνεϊ και αυτός από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-2 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς από τους Αρτινούς.

Ο Απόλλων Λάρισας όμως δεν είχε πει την τελευταία του λέξη στο ματς. Στο 89' ο Ντα Κάμπο έκανε τη σέντρα, ο Κλάους Αθανασιάδης αρχικά σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι, όμως στην επαναφορά της μπάλας την έστειλε στα δίχτυα του Χουάντερσον και διαμόρφωσε το τελικό 2-2. Πλέον, ο Καραϊσκάκης θέλει νίκη και μόνο νίκη με αντίπαλο την ήδη υποβιβασμένη Ιεράπετρα και ευελπιστεί σε απώλειες βαθμών των Τρικάλων ή της Δόξα Δράμας στα παιχνίδια τους με Απόλλωνα Λάρισας και Παναχαϊκή αντίστοιχα.

Διαιτησία: Κουμπαράκης (Χατζηνάκος - Μωϋσιάδης)

Απόλλων Λάρισας (Κώστας Φρατζέσκος): Άστρας, Σκρούπα, Καρρίκι, Λουκάς, Καμπέρης, Μπάλλας, Γιάκος, Ντα Κάμπο, Αθανασιάδης, Τασιούλης (70' Χατζής), Σέχου (42' Μπαλογιάννης).

Καραϊσκάκης Άρτας (Γιάννης Μάγγος): Χουάντερσον, Τάμπας, Χατζηδίμπας, Θεολόγου (30' λ.τρ. Ρουμπάγκουγκα (74' Φετεινίδης)), Μπεκατώρος, Λόβριτς, Ναζίμ, Κορέλας, Ρούνεϊ, Δούμτσιος, Λουίς Φελίπε (46' Μπρέμπος).

Σχολιασμος